Si nu exista NICI un fel de comision![]()
fost la brd, luat cash-ul, in valuta, fara probleme, doar ca a durat ceva ca se misca ceva prost.
sediu brd.
eu:intrebare : uitati asa si asa si asa se poate?
ea: da ...se poate
eu: completez si dau foaia
ea: este o greseala , va rugam sa sunati la ei
eu:ce greseala sa stiu ce le spun
ea: nu se poate spune greseala
eu: multumesc o zi buna
sediu Raiffaisen:
el: luati loc .MT-u si buletinul va rog
dupa 2 minute iau banii.fara sa completez nimic!
deci cum mai spunea lumea pe forum.unii care lucreaza la banca habar nu au
dupa ce am iesit de la Raiffaisen am trecut si pe la BRD si am zis nu a fost nici o greseala asta pt informatia DVS.pa
fara comision.
Bravo google :>!
BRD...tot cam 4-5 minute.
Tipele imi multumeau de "actuaizare" ca nu stiau ce e cu Google si trimisul banilor pe net.... Paypal e un nou pas in "sistemul" lor, deasemenea.
Cred ca defapt depinde de om si nu de banca sau firma.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
am fost la banca la Raiff, insa nu mi-a putut da pentru ca in google nu am completat si al 2 prenume....imi poate da cineva adresa de mail ca sa le pot da mail?
adsense-ro[at]google [punct] com daca ai cont in romana . Nasoala situatie, dar lasa ca rezolvi tu pana la urma ! Si eu am trimis mail, deja mi-au modificat greseala de la nume !
:)
Am fost la B. Transilvania si dna nu stia ce sa faca. Nu stia ca se poate sa primesti bani de la o firma... "invers da, o firma poate trimite bani." Pana la urma suna la WU, ii confirma aia tot ce vrea ea, inchide telefonul... se mai gandeste... se uita la hartia pe care i-am dat-o cu datele platii... apoi mai suna inca o data la WU si ii intreaba "Sunteti siguri ca e posibil ...?"
Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.
ms allergic, am trimis mail
probabil nu o sa mai pot ridica banii luna asta, insa luna viitoare o sa primesc banii pentru luna septembrie si luna octombrie?(am plata lunara selectata)
da. primesti amandoua sumele
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)