Am ajuns asta-seara la Raiffeisen. A fost ok, cu toate ca cei de acolo n-au nicio idee, s-au descurcat pana la urma.
A durat cam 25 de minute insa!
Am ajuns asta-seara la Raiffeisen. A fost ok, cu toate ca cei de acolo n-au nicio idee, s-au descurcat pana la urma.
A durat cam 25 de minute insa!
tot e mai bine 25 de minute + comision 0 decat o luna si ceva + comision $24 si inca unu mic la banca![]()
Ma duc la Raiffeisen. Era inchis , furase bancomatuldetalii aici -> Antena 3 - Cinci hoți au furat un bancomat, în București. Cu totul <font color=red>(VIDEO)</font>...
Ma duc la Transilvania, scriu datele oferite de google pe o coala care era copia dupa CI apoi dau 2 semnaturi , ma duc la casierie, incasez suma in dolari si apoi ii schimb in lei la cursul de 2.275 lei / $ .
Operatiune reusita.
Am ridicat banii de la LEUMI BANK ROMANIA. N-am auzit de ei pana astazi... Oricum n-am intampinat probleme, ba din contra, juna care m-a "preluat", a fost deosebit de draguta si atenta.
Ultima modificare făcută de eRwin; 2nd November 2007 la 19:06.
Cel mai bine pus la punct mi s-a parut a fi BT : n-am avut nimic de completat, mi-au spus fara sa-i intreb ca WU are un curs valutar de rahat si ca nu-mi recomanda sa-i ridic direct in lei, in 5-10 minute am avut banii in mana binenteles in lei dupa ce am facut si o operatiune de curs valutar tot la BT. Daca n-ar fi fost nedumerirea angajatei BT, Google iti trimite bani (!?) le-as fi dat un 10+, dar asa notez serviciile celor de la BT cu un 10-
sunt de acord cu tine si eu tot de la bt mi-am ridicat banii, la fel toata stima, stiau de quick cash, deci nu a fost nici o problema cu nume sau prenume! iar pentru cei care nu stiau, ridicativa banii in dolari si apoi faceti schimbul la banca, deoarece, in general, cei de la western union au un curs mai mic decat cel al bancilor!
BT si la mine si totul a decurs perfect.![]()
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
am fost la Raiffeisen si a durat 7 minute !
totul ok! ma duc tot acolo next time![]()
Avand in vedere ca nu toate sucursalele bancilor sunt pregatite la fel de bine, precizati si sucursalele de unde ati ridicat.
Merci.
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
Am ridicat si eu banii de la BRD. A durat 5 minute si mi-a dat cu 30 de centi mai mult decat era pe hartie ca sa rotunjeasca![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)