Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 40 din 40

Subiect: Se mai fac bani din adsense de cand a aparut adblock?

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Olivian Breda Vezi Post

Mă aștept să apară o soluție anti-AdBlock la un moment dat.

Și la televizor, oamenii nu se mai uită la reclame? OK, introducem reclame în filme / clipuri / meciuri.

Nu mă aștept să se ajungă la 50%, mă aștept ca "piața" să se auto-regleze prin tehnologii noi, anti-AdBlock.

Sigur, e doar părerea mea, etc.
    Cand userul o sa considere ca vrea sa blocheze reclamele, o sa faca ce vrea. Indiferent de solutie, o sa apara o solutie la solutie

Oamenii nu se mai uita la programele de la televizor in 2015, aici vorbesc de generatia noastra 20-40 ani. Te uiti la tv cand vrei si vezi ce vrei! Da, fara reclama

E absurd ca televizorul sa-ti faca programul in 2015.

Eu am incercat sa-ti explic ca cifra e mare si poate creste enorm. Cu siguranta nu ajunge la 50%, dar daca analizam datele corect, e posibil ca pentru campania ta viitoare, cei 10% actuali sa fie mai exact 90% din target! Iar atunci si 10% o sa para enorm
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Olivian Breda este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    14th September 2012
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Vârstă
    44
    Posturi
    217
    Putere Rep
    30

Implicit

Nu m-am exprimat bine, dar sunt filme în care sunt multe reclame chiar în film (ce beau oamenii), meciuri în care reclamele sunt în meci (haine jucători), și tot așa. Intră peste tine, chiar dacă nu te uiți la televizor, tot te uiți la filme. Sau la clipuri de melodii, care au și ele reclame.

Da, e bună observația cu 90% din target, de obicei cei cu venituri mai mari / educați folosesc mai mult AdBlock. CRED, nu am studiu.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citisem un articol (nu mai stiu exact unde) care explica situatia in care adblock face bine advertiserilor pentru ca limiteaza numarul de afisari spre cei care oricum nu ar da click, deci creste CTR-ul.
    Nu stiu cat e de adevarat (pentru ca nu sunt convins ca nu ar da click) dar merita de avut in vedere.
    Caut cu jingle.ro.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu adblock e problema ci publicitatea agresiva. Atata timp cat exista, va exista si adblock.

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    37

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Nu adblock e problema ci publicitatea agresiva. Atata timp cat exista, va exista si adblock.
    Corect! Si mai ales malvertising-ului care a inundat piata. Datorita lui sunt afectate si restul reclamelor de "bun simt". Eu am tangente aproape zilnice (service) cu diverse calculatoare ale clientilor si pot spune ca pe extrem de multe am gasit instalat adblock sau adblock plus. Sunt persoane mai in varsta care de asemenea mi-au cerut sa le instalez "ceva" impotriva reclamelor, ca au auzit ei de la nu stiu cine ca exista ceva care blocheaza reclamele. O alta categorie este si cea care foloseste calculatorul la comun (parinti-copii). Copiii intra pe tot felul de site-uri, dau click pe toate tampeniile si isi umplu browserele de malvertising. Dupa care parintele vine si cere sa-i scoatem reclamele si sa facem ceva sa nu mai apara ca sar reclamele pe ei pe toate paginile cand intra pe net. Ei nu stiu sa faca diferenta intre malvertising si reclamele adsense de exemplu, si nu mai vor reclame deloc, daca e posibil.

Aici intra in joc si educatia pe Internet, unde e mult de discutat. O alta observatie pe care am facut-o in timp, este si faptul ca persoanele mai in varsta, trecute de 45 de ani (fara sa generalizez, insa procentul este mare), sunt agasate de reclame, indiferent de tipul lor si-au instalat adblock, iar cele care nu stiu cum sa o faca ridica aceasta problema (printre altele) atunci cand vin la service. Tineretul, care e cel mai tentat sa dea click pe orice pe net si care este cel mai mare aducator de venit din Adsense, dupa ce s-au fript cu malvertising, si-au instalat Adblock. Rezultat e simplu de banuit. Problema este ca procentul lor creste vertiginos, cel putin din constatarile care au loc pe "teren". Combinatia dintre sistemele antivirus, care multe din ele stau pe calculatoare degeaba, in loc sa blocheze site-urile cu malvertising, si indolenta sau nestiinta utilizatorilor, au contribuit si contribuie mai departe la succesul Adblock.

JoeBikerul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    25th November 2013
    Posturi
    226
    Putere Rep
    24

Implicit

Am găsit ceva interesant aici. Un script prin care celor care au AdBlock li se afișează în locul reclamelor blocate alte reclame generate chiar de webmaster.

N-am implementat, deci nu știu dacă funcționează.

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    506
    Putere Rep
    32

Implicit

Sa nu uitam care a fost rolul AdBlock in prima faza. Stoparea reclamelor abuzive tip PopUp care intrau cu diverse aplicatii/virusi si nu mai scapai de ele.
    .

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    506
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Cea mai mare lovitura data de Apple catre Google si nu doar Google ci noi proprietarii de site-uri. Offf .....
    .

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

Implicit

Degeaba... cel naiv care da click din greseala de pe iphone nu va avea habar de existenta acestei extensii Deci nu cred ca va avea un efect prea mare aceasta miscare facuta de Apple

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Reintroducere bani de pe cec in contul adsense
    De Aradean în forumul Adsense
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 12th February 2012, 16:45
  2. In asteptarea primilor bani din adsense
    De ibis în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 12th April 2007, 00:19
  3. Adsense in romana?Cand?
    De Cristi_XP în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1