Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: scadere CPC

Afișare hibrid

krs-one este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    27th March 2013
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    35
    Posturi
    37
    Putere Rep
    25

Implicit scadere CPC

Ati constatat in perioada asta o scadere de CPC ? Eu de o saptamana primesc CPC constant de 0.08E, mi se pare tare ciudat, inainte de asta aveam intre 0,60-0.20, toate astea fara sa fac vre-o schimbare.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

pe ce nisa si pe ce tara aveai tu 0.6-02 CPC?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Acum am verificat si eu CPC-ul in functie de nisa, la emigrare am in luna asta: 0,51 €, la locuri de munca (in afara de limba romana), 0,36 €, in rest media este sub 0,2 €. In general pe primele 15 zile media e cea obisnuita adica 0,1 €. Cel mai mare CPC l-am avut pentru Trader - in consecinta trag concluzia ca la mine nu se obeserva schimbari majore la CPC in luna iulie fata de restul anului. Sunt si eu curios de nisa la care media sare de 0,50 €.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    27th March 2013
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    35
    Posturi
    37
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Pe jocuri, continut US. 0,20-0,60 era media CPC pe zi, majoritatea traficului este US.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de krs-one Vezi Post
    Pe jocuri, continut US. 0,20-0,60 era media CPC pe zi, majoritatea traficului este US.
    Verifica in rapoarte sa vezi cpc pe tara si chiar variatiile de CPC in timp pe tara

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

In adsense poti sa ai raport in functie de tara, in anumite tari ai un CPC mai mare in altele mai mici, cjhiar daca este tot in limba engleza sau romana. Conteaza mai mult IP-ul celui ce da clicl pe anunt si istoricul sau de navigare
    Ca idee la site in limba roamana pentru acelasi continut vizitatorii din ro au un CPC de 5 centi, cei din germania 30 centi si cei din Basarabie 1-2 centi

Spike este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    10th May 2013
    Posturi
    36
    Putere Rep
    26

Implicit

krs-one, vezi daca nu cumva problema ta are tangenta cu ce s-a discutat de curand aici.

Topicul acesta de pe forumul oficial Google Adsense inca prezinta cazuri similare cu cel al tau. Exemplu:

Read the whole thread, I have the same problem, clicks not being counted, giant drop in CTR, CPC and RPM since June 28, I'm from Brazil.
    Discutia a inceput de la "disparitia" clickurilor (in principal in cazul text ads) in jurul datei de 28 iunie - 1 iulie... ulterior, CTR-ul a crescut la multi, dar au aparut fluctuatii mari de CPC, iar pentru majoritatea celor care au postat acolo (publisheri din diverse tari, care targeteaza piete diferite) RPM-ul a ramas sub media lor obisnuita.

PS Btw, numai mie mi se incarca foarte greu acel thread de pe forumul Google? (am impresia ca incarcarea e direct proportionala cu numarul de pagini sau numarul de posturi - ambele in numar mic, in general... acel topic e o exceptie).
    Ultima modificare făcută de Spike; 15th July 2013 la 15:50.

demonbogdan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th May 2008
    Locaţie
    Direct din Cripta
    Posturi
    272
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Alexandru Ioan Vezi Post
    krs-one, vezi daca nu cumva problema ta are tangenta cu ce s-a discutat de curand aici.

Topicul acesta de pe forumul oficial Google Adsense inca prezinta cazuri similare cu cel al tau. Exemplu:

Discutia a inceput de la "disparitia" clickurilor (in principal in cazul text ads) in jurul datei de 28 iunie - 1 iulie... ulterior, CTR-ul a crescut la multi, dar au aparut fluctuatii mari de CPC, iar pentru majoritatea celor care au postat acolo (publisheri din diverse tari, care targeteaza piete diferite) RPM-ul a ramas sub media lor obisnuita.

PS Btw, numai mie mi se incarca foarte greu acel thread de pe forumul Google? (am impresia ca incarcarea e direct proportionala cu numarul de pagini sau numarul de posturi - ambele in numar mic, in general... acel topic e o exceptie).
    ingrozitor de greu.. face un delay la firefox. cel putin la mine.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    27th March 2013
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    35
    Posturi
    37
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de Alexandru Ioan Vezi Post

Merci pentru raspuns, ma regasesc printre cei din link-urile postate.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Scadere cpc Adsense
    De paulbmro în forumul Adsense
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 22nd March 2013, 09:32
  2. Scadere PR?
    De Cristina Maftei în forumul SEO
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 7th February 2012, 15:52
  3. Scadere Trafic
    De oliviu17 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 26th December 2011, 12:01
  4. intrebare scadere CTR
    De gaby în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 9th September 2011, 14:45
  5. Scadere Google PR
    De add în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 1st September 2007, 18:05

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.