Ati constatat in perioada asta o scadere de CPC ? Eu de o saptamana primesc CPC constant de 0.08E, mi se pare tare ciudat, inainte de asta aveam intre 0,60-0.20, toate astea fara sa fac vre-o schimbare.
Ati constatat in perioada asta o scadere de CPC ? Eu de o saptamana primesc CPC constant de 0.08E, mi se pare tare ciudat, inainte de asta aveam intre 0,60-0.20, toate astea fara sa fac vre-o schimbare.
pe ce nisa si pe ce tara aveai tu 0.6-02 CPC?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Acum am verificat si eu CPC-ul in functie de nisa, la emigrare am in luna asta: 0,51 €, la locuri de munca (in afara de limba romana), 0,36 €, in rest media este sub 0,2 €. In general pe primele 15 zile media e cea obisnuita adica 0,1 €. Cel mai mare CPC l-am avut pentru Trader - in consecinta trag concluzia ca la mine nu se obeserva schimbari majore la CPC in luna iulie fata de restul anului. Sunt si eu curios de nisa la care media sare de 0,50 €.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
In adsense poti sa ai raport in functie de tara, in anumite tari ai un CPC mai mare in altele mai mici, cjhiar daca este tot in limba engleza sau romana. Conteaza mai mult IP-ul celui ce da clicl pe anunt si istoricul sau de navigare
Ca idee la site in limba roamana pentru acelasi continut vizitatorii din ro au un CPC de 5 centi, cei din germania 30 centi si cei din Basarabie 1-2 centi
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
krs-one, vezi daca nu cumva problema ta are tangenta cu ce s-a discutat de curand aici.
Topicul acesta de pe forumul oficial Google Adsense inca prezinta cazuri similare cu cel al tau. Exemplu:
Discutia a inceput de la "disparitia" clickurilor (in principal in cazul text ads) in jurul datei de 28 iunie - 1 iulie... ulterior, CTR-ul a crescut la multi, dar au aparut fluctuatii mari de CPC, iar pentru majoritatea celor care au postat acolo (publisheri din diverse tari, care targeteaza piete diferite) RPM-ul a ramas sub media lor obisnuita.Read the whole thread, I have the same problem, clicks not being counted, giant drop in CTR, CPC and RPM since June 28, I'm from Brazil.
PS Btw, numai mie mi se incarca foarte greu acel thread de pe forumul Google? (am impresia ca incarcarea e direct proportionala cu numarul de pagini sau numarul de posturi - ambele in numar mic, in general... acel topic e o exceptie).
Ultima modificare făcută de Spike; 15th July 2013 la 15:50.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)