Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Difuzarea de anunțuri fost dezactivată pentru site-ul dvs

Cata. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st August 2005
    Posturi
    330
    Putere Rep
    39

Implicit Difuzarea de anunțuri fost dezactivată pentru site-ul dvs

In urma cu cateva zile primesc un email cum ca pe anumite pagini dintr-un site de-al meu exista cuvinte cu continut sexual. Masura necesara era scoaterea reclamelor din acele pagini. Ma conformez situatiei si pe langa stergerea cu totul a paginilor respective, creez si un filtru astfel incat sa nu se mai poata genera din cautari, astfel de pagini.

La cateva zile distanta primesc alt email in care mi se spune ca difuzarea anunturilor pentru site-ul respectiv a fost dezactivata. De ce? Chiar a verificat cineva daca am facut modificarile? Pentru ca din ce vad eu, desi am facut masura necesara, n-a contat!

Exista o adresa la care sa ma adresez? Ce ma sfatuiti sa fac?
    Nu e un site care ma imbogatea din adsense, dar faptul in sine mi se pare nedrept.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Probabil mai ai si alte pagini cu continut de acest gen pe site si din acest motiv au suspendat site-ul pentru adsense. Sunt uneori mai cataloci decat papa, au recunoscut si ei
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

indiscutabil34 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    377
    Putere Rep
    34

Implicit

Incearca o reconsiderare aici: https://support.google.com/adsense/b...olation_appeal .

Sincer, mie mi-au spus ca imi activeaza reclamele in maxim 48 de ore, si au trecut aproape 3 saptamani de-atunci, dar nu te descuraja de cazul meu, e mai complicat

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st August 2005
    Posturi
    330
    Putere Rep
    39

Implicit

Probabil ca nu, daca am zis ca am verificat foarte bine!

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    34

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Vezi sa nu ai si alte chestii care incalca regulile lor pentru ca ei iti dau doar 1-2 exemple si nu toate problemele. Asa am patit si eu. Dupa ce am blocat categorii si sters pagini am primit raspuns ca tot nu ma incadrez in regulile lor (chestia este ca era un director si puteau sa se lege de orice - nu am insistat si l-am lasat fara reclame). Nu stiu despre ce site este vorba dar citeste bine regulile lor si vezi ca site-ul sa nu incalce si alte reguli si daca mai gasesti ceva mai da un mail in care mentionezi tot ce ai facut (reparat). Este aiurea ca am vazut ca la al doilea mail iti dau raspuns generic de genul "your site still violates google guidelines".
    P.S.: sa nu te iei dupa mail (paginile pe care le-au indicat ei) pentru ca dupa cum am zis mai sus acelea sunt doar exemple si este posibil sa mai ai si alte pagini ce incalca regulile.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

La fel am patit si eu cu un site de anunturi .. am ajuns sa stiu TOS adsense pe de rost .. am sters tot ce am putut/gasit si tot nu a fost suficient pentru ei. Intr-un final m-am lasat pagubas si am cautat persoane carora sa le afisez bannere.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st August 2005
    Posturi
    330
    Putere Rep
    39

Implicit

M-am luat dupa tipul de problema pe care l-au indicat!
    Daca intru in "discutia" asta cu ei, este posibil sa ma trezesc ca mai imi gasesc cine stie ce si la alte site-uri din cont?

La site-ul respectiv am alternativa de monetizare, dar ma supara faptul in sine, ca desi am rezolvat problema indicata au decis sa-l suspende.

florian g este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    200
    Putere Rep
    29

Implicit

Salut,
    treaba cu rezolvatul poate fi mai "adanca" decat la prima vedere.
    Unui prieten de-al meu i-au venit tot asa niste mailuri ca si tie, numai ca lui ii indicau niste articole care nu mai erau publicate pe site, nu aveau nici un link intern catre ele, nici meniu sau alt link din alt articol.
    Au fost candva, cu luni in urma publicate dar acum nu mai erau active.
    A cautat prin toate articolele pana le-a gasit sa le stearga, nici nu mai stia prin ce categorii/sectiuni erau (site in Joomla).
    Nu stiu cum de botul Google le-a gasit dar cert e ca l-au atentionat, el le-a scos si nu a patit nimic.
    E posibil ca si la tine sa fi existat pagini generate de care tu sa nu stii si astfel ei au considerat ca nu vrei sa le stergi si ti-au suspendat site-ul.

demonbogdan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th May 2008
    Locaţie
    Direct din Cripta
    Posturi
    272
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de florian g Vezi Post
    Salut,
    treaba cu rezolvatul poate fi mai "adanca" decat la prima vedere.
    Unui prieten de-al meu i-au venit tot asa niste mailuri ca si tie, numai ca lui ii indicau niste articole care nu mai erau publicate pe site, nu aveau nici un link intern catre ele, nici meniu sau alt link din alt articol.
    Au fost candva, cu luni in urma publicate dar acum nu mai erau active.
    A cautat prin toate articolele pana le-a gasit sa le stearga, nici nu mai stia prin ce categorii/sectiuni erau (site in Joomla).
    Nu stiu cum de botul Google le-a gasit dar cert e ca l-au atentionat, el le-a scos si nu a patit nimic.
    E posibil ca si la tine sa fi existat pagini generate de care tu sa nu stii si astfel ei au considerat ca nu vrei sa le stergi si ti-au suspendat site-ul.
    acolo unde sunt afisate reclamele adense, botul adsense scaneaza mai bine paginile pentru a vedea ce fel de reclame sa afiseze si probabil de asta li se si da mare importanta. dar am vazut ca foarte mult chestia asta tine de continutul in sine. daca ai un link cu taguri interzise am vazut ca majoritatea scapa . eu am avut in trecut 3 avertismente pe acelasi site, eu credeam ca am sters toate articolele care nu sunt ok, dar se pare ca ei mai gaseau in plus. pana la urma la fel, au suspendat siteul.

indiscutabil34 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    377
    Putere Rep
    34

Implicit

Trebuie sa te inarmezi cu rabdare. Nu e un proces rapid, din pacate. Vezi si acest link: Instrument de depanare pentru situațiile în care anunțurile nu sunt afișate - AdSense Ajutor , iti este de folos dupa ce folosesti reconsiderarea propriuzisa de aici: http://support.google.com/adsense/bi...olation_appeal

Sper ca ti-am fost de folos.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 23rd May 2012, 15:50
  2. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th April 2012, 02:39
  3. Site-ul meu a fost banat de GOOGLE ?
    De djkreasta în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 27th March 2007, 03:05
  4. Mi-a fost hacker-it site-ul!
    De mihai.coman în forumul Google
    Răspunsuri: 3