Salutare tuturor.
Am si eu o problema pe care nu prea stiu cum sa o tratez. Sper sa ma poata ajuta si pe mine cineva. Site-ul meu este ultranetgroup(dot)ro si era tinut peste ocean de cineva care tocmai a incasat-o de la niste turci idioti!! Sau nu tocmai pentru ca am inteles ca acel turc care a fost gasit a fost dezvoltator de soft, si a cam stiu ce a facut. Ideea este ca s-a bazat pe o "scama" din cpanel, moment in care tot serverul pe care aveam si eu site-ul a fost facut praf. Ceea ce ma intereseaza pe mine acum este faptul ca pana acum 3 zile ma regaseam in google in prima sau a 2 pagina dupa "servicii profesionale". Acusica s-a cam dus naibii toata treaba. Cautarea dupa ultranetgroup in google imi intoarce o porcarie cu un titlu turcesc si o explicatie despre turcul cel hacker...etc.
Am incercat sa vad ce se intampla cu diverse tools-uri seo (rank,etc) si cu Internet Business Promoter 9 care se tot incapataneaza sa imi spuna ca site-ul meu este in prima pagina din google dar daca intru pe google si caut exact ceea ce ii dau lui IBP nu se prea intampla. Se poate sa imi spuna si mie cineva ce se intampla (ce mi s-a intamplat!) cu site-ul si cum pot sa imi rezolv problema ca sa apar din nou in google??
Multumesc tare, tare mult.

Răspunde cu citat