23rd March 2012, 22:57
1 out of 1 members found this post helpful.
Cand iti da adsense mesaj ca pagina cu videoclipul respectiv incalca TOS Adsense, se refera in general la faptul ca nu ai copyright pe video respectiv, nu ca textul melodiei incalca TOS adsense.
Faptul ca un videoclip este pus pe youtube si are codul de embed, nu inseamna ca il poti folosi automat pe site si sa pui reclame adsense pe langa el. Este de datoria ta sa verifici ca videoul respectiv nu incalca copyright-ul cand pui adsense pe pagina.
In general siteurile facute automat doar cu videoclipuri de pe youtube nu sunt eligibile in programul adsense. Nu ai continut original pe site + TOS Youtube interzice scrapingul videourilor si folosirea in scop strict comercial, cum ar fi catalogat siteul tau.
28th March 2012, 22:11
1 out of 4 members found this post helpful.
Adsense face mari abuzuri privind piata romaneasca si nu numai. Verificati pe youtube sa vedeti mii de videoclipuri postate de utilizatori obisnuiti, videoclipuri ale unor emisiuni sau reclame, pe care apare fara probleme anunturi adsense. Youtube castiga milioane de dolari din difuzarea anunturilor adsense pe materiale postate fara drepturi de autor. Este adevarat ca le mai filtreza pe unele , dar din sutele de milioane de videoclipuri, adsense apare pe cateva milioane de materiale fara drepturi de autor.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
citeste asta: Google restores banned travel website
30th March 2012, 19:41
2 out of 5 members found this post helpful.

Postat în original de
Anturaju93
Adsense face mari abuzuri privind piata romaneasca si nu numai. Verificati pe youtube sa vedeti mii de videoclipuri postate de utilizatori obisnuiti, videoclipuri ale unor emisiuni sau reclame, pe care apare fara probleme anunturi adsense. Youtube castiga milioane de dolari din difuzarea anunturilor adsense pe materiale postate fara drepturi de autor. Este adevarat ca le mai filtreza pe unele , dar din sutele de milioane de videoclipuri, adsense apare pe cateva milioane de materiale fara drepturi de autor.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
citeste asta:
Google restores banned travel website
Ai mare dreptate!
Din pacate noi ii facem MARI
1 out of 1 members found this post helpful.
Si cu site-urile sunt foarte pretentiosi. Nu mi-au aprobat deschiderea unui cont pe firma, pentru un site gen forum.seopedia.ro cu vb licentiat.
Vă mulțumim pentru interesul manifestat față de Google AdSense. Din
păcate, după examinarea solicitării dvs., nu vă putem accepta pentru
Google AdSense în acest moment.
Nu am putut aproba solicitarea dvs. din motivele expuse mai jos.
Probleme:
- Tipul paginii
---------------------
Detalii suplimentare:
Tip pagină: Site-ul dumneavoastră web este un tip de site pe care nu îl
acceptăm în acest moment în cadrul programului. Astfel de site-uri
includ, dar nu se limitează la, site-uri de chat, site-uri care aduc
trafic prin folosirea ilicită de nume protejate prin copyright, sau
site-uri care folosesc cuvinte-cheie excesive în conținutul sau codul
paginii.
---------------------
Dar din fericire am mai avut alt site, cu care au fost de acord.