Cred ca merge inchis thread-ul asta. Ce era legat de titlul topicului s-a discutat deja. Sa postam in fiecare luna ca am primit sau nu banii mi se pare... inutil?!? si off-topic in acelasi timp
Cred ca merge inchis thread-ul asta. Ce era legat de titlul topicului s-a discutat deja. Sa postam in fiecare luna ca am primit sau nu banii mi se pare... inutil?!? si off-topic in acelasi timp
Signatura lipsa
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Eu doar cred ca esti suparat ca la altii inca le mai vin bani din google.
Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .
Din fericire (pt mine), am depasit de mult faza in care AdSense era singura mea sursa de venit onlineAcum, as putea spune ca-i printre cele mai slabe tipuri de monetizari, dar na... in unele nise inca merge binisor. Dar sa te bazezi exclusiv pt AdSense... big mistake
Din ce vad eu, jumate din postarile tale-s in thread-urile legate de plata AdSense.. ti-as recomanda sa-ti diversifici rapid portofoliul, altfel o sa te-apuci in curand de vandut link-uri aici pt 1$ : ))
Signatura lipsa
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Ceau,
A primit cineva plata de la adsense in aceasta luna.
Va intreb pt ca la mine este tot PIP din 21.11.2014.
Multumesc
Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)