Eu nu stiu cum la voi nu intra, la mine au intrat de vineri pe 2 luni - adica si pe decembrie - ca le-am spus ca-s in concediu!![]()
Eu nu stiu cum la voi nu intra, la mine au intrat de vineri pe 2 luni - adica si pe decembrie - ca le-am spus ca-s in concediu!![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Au intrat banutii, fugiti repede si ii scoateti. Azi cursul oficial euro e 4.4347 lei e in scadere deci grabiti-va sa nu scada mai mult![]()
Confirm si eu banii in cont la ING pe noiembrie si decembrie.
Decembrie ca de obicei estimativ, urmeaza o regularizare.
Retired
Buna. Se pare ca eu inca nu i-am primit insa astept.
Off: cum ati primit banii si pe Decembrie? Se plateste si in avans? Se accepta plata in avans pe WU ?
Multumesc!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Eu n-am folosit AMR31, nici n-am auzit de el. Am completat Holiday Season Cash in Advance Form, motivand cand sunt la schi si nu am bancomate la munte. Il completez in fiecare an si vad ca mereu aproba, desi am acelasi motiv.
Mi-au virat pe langa noiembrie si estimarea lor pentru decembrie, urmand ca-n ianuarie sa se faca regularizarea. Daca mi-au dat mai mult mi se scade din plata de ianuarie, daca estimarea a fost mai mica decat castigurile, se adauga.
Later edit: sa nu veniti toti acum cu scuza mea si sa apara 1000 de cereri din Romania cu acelasi motiv
Retired
Nu glumim, uite aici lincul!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)