27th March 2013, 16:55
1 out of 1 members found this post helpful.
Eu nu am inca optiunea de EFT. Personal aleg WU. Dar daca sunt obligat sa aleg EFT ca si banca o sa aleg Banca Romaneasca. De ce si cum procedez?
Deschid un depozit la termen de 1 luna in euro cu dobanda in avans(cu ce suma vrei). Un depozit la termen este atasat unui cont curent. O zi pe luna (la alegere) ai voie sa retragi numerar din contul curent fara sa ai comision. Ex: in contul curent intra si dobanda pe care o poti scoate in acea zi fara niciun comision.
Nu exista nicio problema/comision in cazul in care tu/google adaugi/a in contul curent bani inainte sau dupa acea zi. Problema apare la extragere cand trebuie sa fi la banca fix in ziua respectiva. Tot in ziua respectiva trebuie sa recreezi depozitul la termen.
28th March 2013, 10:39
1 out of 4 members found this post helpful.
Pentru cei ce stau aproape de Ungaria , va sugerez sa va facei cont acolo. Aveti nevoie de ajutor? Va ajut eu gratuit! Costurile pentru internet banking sunt mici, deci va transferati lejer banii in Ro, necesita doar un drum pe an maxim!
28th March 2013, 11:02
2 out of 2 members found this post helpful.
Resedinta sau viza de flotant cum se mai zice. Se face destul de usor.. dar renunt la explicatii, era o sugestie nu e banca mea ca sa castig ceva din afacerea asta! Imi est esuficient ca eu platesc 3 euro/an si nu mai alerg lunar la WU. ... si ca sa fie ok, nu ma mai bag la nici o discutie..am cam obosit sa iau -!