Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
nu vad in cont aceasta optiune, apare la careva?
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
La mine (contul este de tip Persoana Fizica are setat ca tara: Romania) nu este disponibila aceasta optiune.
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Si eu stiam ca nu se pot face transferuri intre conturi care au moneda diferita. La momentul in care primeam bani in valuta, acum cativa ani, a trebuit sa imi deschid conturi curente in valuta respectiva. Dar, vorba lui kidu, cred ca mai conteaza si politica bancii.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
dar nu cumva doar anumite tipuri de transferuri si nu cele obisnuite? Si cine face schimbul valutar? banca ta sau firma care trimite? Paypal de ex fac ei conversia
Pentru firme parca conversia se face doar in urma unei licitatii pe piata interbancara
revenind la subiect nu a confirmat nimeni, nici cei ce au conturi de peste 1000 eu lunar
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)