buna ziua! m-am tot contrazis cu prietenii mei si sunt curios maxim cate unitati de reclama adsense se pot pune pe 1 pagina?
buna ziua! m-am tot contrazis cu prietenii mei si sunt curios maxim cate unitati de reclama adsense se pot pune pe 1 pagina?
3 normale si 2 link (mi se pare ca mai multe link - aici nu stiu sigur) oricum scrie si pe pagina de help a adsense
Se pare ca asa cum banuiam am gresit!
"Numărul maxim de anunțuri din rețeaua de conținut Google într-o pagină
În prezent, editorii AdSense pot plasa într-o pagină web maximum trei unități AdSense pentru conținut. În plus, puteți plasa cel mult trei unități de linkuri și cel mult două casete de căutare în fiecare pagină web."
Ultima modificare făcută de pushtius1; 2nd December 2012 la 16:02. Motiv: Adaugare info
Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!
helyos: ce intrebare e asta ? Cum poti sa te folosesti de programul adsense fara sa citesti termenii si conditiile ?
Poti sa pui si 10, dar ti se vor afisa doar primele 3 unitati pentru continut (imagine sau text).
Doar 3 ai voieBună ziua, Ca urmare a unei examinări recente a contului dvs., am constatat că afișați în prezent anunțuri Google într-un mod care nu respectă politicile noastre de produs (https://www.google.com/support/adsen...tc=aspe-1pp-ro). -------------------------------------------------- EXEMPLU DE PAGINĂ: http://.... Rețineți că această adresă URL este un exemplu și că aceleași încălcări pot exista și în alte pagini de pe acest site web sau de pe alte site-uri din rețeaua dvs. ÎNCĂLCĂRILE IDENTIFICATE: COMPORTAMENT PUBLICITAR MODIFICAT: după cum se precizează în politicile noastre de produs, editorii nu au permisiunea să modifice în niciun mod comportamentul anunțurilor. În această categorie este inclusă afișarea a mai mult de trei unități de anunțuri în fiecare pagină. MĂSURĂ NECESARĂ: vă rugăm să efectuați toate modificările necesare în următoarele 72 de ore. Dacă încălcările sunt remediate în perioada de timp menționată mai sus, difuzarea anunțurilor nu va fi afectată.
Ai voie 3 anunturi si 3 linkuri pe pagina.
Dintr-o neatentie am pus 4 reclame pe site dar au aparut doar 3, numarul maxim admis.
Mi-am dat seama repede si am corectat.
Nu stiam totusi ca primesti mesaj de la Google sa remedizi situatia, am crezut ca e rezolvata automat de ei fara sa ai probleme, dar se pare ca iti periclitezi site-ul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)