buna ziua! m-am tot contrazis cu prietenii mei si sunt curios maxim cate unitati de reclama adsense se pot pune pe 1 pagina?
Versiune printabilă
buna ziua! m-am tot contrazis cu prietenii mei si sunt curios maxim cate unitati de reclama adsense se pot pune pe 1 pagina?
3 normale si 2 link (mi se pare ca mai multe link - aici nu stiu sigur) oricum scrie si pe pagina de help a adsense
Se pare ca asa cum banuiam am gresit!
"Numărul maxim de anunțuri din rețeaua de conținut Google într-o pagină
În prezent, editorii AdSense pot plasa într-o pagină web maximum trei unități AdSense pentru conținut. În plus, puteți plasa cel mult trei unități de linkuri și cel mult două casete de căutare în fiecare pagină web."
helyos: ce intrebare e asta ? Cum poti sa te folosesti de programul adsense fara sa citesti termenii si conditiile ?
Poti sa pui si 10, dar ti se vor afisa doar primele 3 unitati pentru continut (imagine sau text).
Doar 3 ai voieCitat:
Bună ziua, Ca urmare a unei examinări recente a contului dvs., am constatat că afișați în prezent anunțuri Google într-un mod care nu respectă politicile noastre de produs (https://www.google.com/support/adsen...tc=aspe-1pp-ro). -------------------------------------------------- EXEMPLU DE PAGINĂ: http://.... Rețineți că această adresă URL este un exemplu și că aceleași încălcări pot exista și în alte pagini de pe acest site web sau de pe alte site-uri din rețeaua dvs. ÎNCĂLCĂRILE IDENTIFICATE: COMPORTAMENT PUBLICITAR MODIFICAT: după cum se precizează în politicile noastre de produs, editorii nu au permisiunea să modifice în niciun mod comportamentul anunțurilor. În această categorie este inclusă afișarea a mai mult de trei unități de anunțuri în fiecare pagină. MĂSURĂ NECESARĂ: vă rugăm să efectuați toate modificările necesare în următoarele 72 de ore. Dacă încălcările sunt remediate în perioada de timp menționată mai sus, difuzarea anunțurilor nu va fi afectată.
Ai voie 3 anunturi si 3 linkuri pe pagina.
Dintr-o neatentie am pus 4 reclame pe site dar au aparut doar 3, numarul maxim admis.
Mi-am dat seama repede si am corectat.
Nu stiam totusi ca primesti mesaj de la Google sa remedizi situatia, am crezut ca e rezolvata automat de ei fara sa ai probleme, dar se pare ca iti periclitezi site-ul.