Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Reclame adsense

pushtius1 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    28

Implicit Reclame adsense

Salutare!

Am si eu o mica problema si vreau un mic ajutor din partea voastra. Este vorba de site-ul din semnatura, vreau sa stiu ce parere aveti de reclame si pozitionarea lor. Intreb asta la modul ca vi se par incomode cum sunt puse, eclipseaza citirea si legaturi de genul. O alta problema este ca am un CTR extrem de mic, sub 1% in general, ajunge si la 0.20% deci in concluzie se pare ca nu sunt foarte ok, am incercat N pozitionari si nu am gasit cheia succesului. CTR-ul presupun ca e mic si pentru ca reclamele in general nu sunt deloc relevante.. am incercat sa le sortez pana am abandonat ideea pentru ca raman fara reclame... Deci sunt deschis la sfaturi.

Va multumesc anticipat.
    Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    36

Implicit

Mie personal nu, dar pentru un asemenea site (afilierea sau parteneriatele directe ar fi o solutie mai buna si nu adsense ).

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    28

Implicit

Am si afiliere, de 2 saptamani cred, nu am facut inca articole special bazate pe afiliere, doar am inserat asa prin posturi cand a fost cazul. Deocamdata nu da nici un semn ea..
    Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Cel mai bine dezvolti site-ul, apoi vinzi publicitate direct.
    Din adsense faci maruntis, nisa e prea slab platita, iar reclame relevante prea putine. Din afiliere, cel putin cu campania care e acum in 2p tot maruntis faci, deoarece au doar 5% comision. Dar, pana la un trafic decent si alt tip de monetizare, sunt bune si acestea.

Cat despre reclamele tale eu as zice sa incerci un format mai mic (200 x 200), si sa pozitionezi blocul in dreapta articolului. De asemenea poti modifica culoare de pe fundalul paginilor astfel incat sa nu se vada acea diferenta dintre fundalul paginii si al reclamei.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    28

Implicit

De maine fac un test cu el asa sa vedem ce iese timp de 1 sapt. Merci de sfat! Daca mai se incumeta cineva cu un sfat...

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Am uitat sa scriu aseara. Sansele sa ai conversii cu un link de genul acesta sunt foarte mici.

Incearca sa cauti sau sa iti imaginezi care sunt printre cele mai vandute produse. Fa cate un review complet al fiecarui produs sau categorie de produse in parte si adu-l pe primele pozitii in G. In general concurenta pe nisa asta e slaba.
    Ultima modificare făcută de RedHat; 30th January 2012 la 10:10.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    28

Implicit

Cum am zis, nu am facut afiliere in adevaratul sens al cuvantului, sa zic asa am dat informatii utile. O sa fac si ceva review-uri dar sa zic asa mai tarziu, e si chestia ca pentru 5%... am mai mari sanse sa fac review la un tel pe site-ul asta si sa-l vand, si tot ies mai bine. Sunt curios cu noua reclama, ultima data incercasem cu 250X250, nu ma gandisem la ceva mai mic, dar parca imi plac mai mult astea mici, se integreaza mai bine.
    P.s. Decat concurenta ma ajuta?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Se pare ca pe dreapta nu a generat fix nici un click, adevarul e ca nu am un volum mare de afisari la reclame aprox 300 afisari pe zi, dar totusi in mod obisnuit reusea sa incaseze macar 1 click, totusi au trecut 2 zile si am aprox 800 afisari de atunci cu 0 click-uri. In concluzie, nu imi este de ajutor, o sa incerc sa o mut si pe partea din stanga sa vad daca exista diferente.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Adsense - Nu mai apar reclame
    De adi4x în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 31st December 2011, 16:28
  2. Modificare reclame adsense
    De gaby în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 13th May 2011, 14:19
  3. Reclame adsense electorale
    De Popescu Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 23rd May 2009, 18:41
  4. Reclame haioase AdSense
    De Federals în forumul Adsense
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 7th August 2008, 15:28
  5. observatie reclame adsense
    De Adrian Poputoaia în forumul Adsense
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 17th July 2008, 15:27

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.