Citat Postat în original de sergiuliano Vezi Post
nu mi-e clar din ce cauza nu ti-au dat banii cei de la posta
Pai si de la Posta si de la banca m`au refuzat cu acelasi motiv - plata mi`a fost emisa pe numele Valentin Popa iar in buletin numele meu complet e Valentin Iulian Popa. Si cum nu e 'perfect match' au refuzat sa imi dea banii...

Citat Postat în original de Impulsive Vezi Post
Valentino și eu am avut anul trecut probleme de genul, la bănci, rezolvarea a fost să merg la un schimb valutar, iar acolo nu mi s-au adresat fel și fel de întrebări, de unde sunt banii, cum i-ai câștigat și mai știu eu ce. Pur și simplu dai MTCN-ul, suma și buletinul. Și față de bănci, la un schimb valutar, durează toată treaba mult mult mai puțin decât la o bancă. Spre exemplu la bancă am stat și 20-30 minute și am fost "încărcat" cu o grămadă de hârțoage, în schimb la schimb valutar totul este destul de rapid, circa 3-5 minute.
Da, stiu ca la cursuri valutare sunt mai simpatici si nu trebuie sa dovedesti ca tu esti cel care trebuie sa ia banii chiar cu toate chestiile perfecte. Multam, maine trec pe acolo si sper sa`mi dea banii. Intre timp am schimbat si la google si am pus numele complet, greseala mea ca nu l`am pus de la inceput, insa am primit plati destule fara probleme si asa.