Am gasit un site (cred ca al unui coleg de forum) pe care reclama adsense este plasata nu prea corect, din cate cred eu. Ce parere aveti?
oraexacta.org
Scrie "Ora Exacta:" apoi apare reclama adsense.
Am gasit un site (cred ca al unui coleg de forum) pe care reclama adsense este plasata nu prea corect, din cate cred eu. Ce parere aveti?
oraexacta.org
Scrie "Ora Exacta:" apoi apare reclama adsense.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Eu nu vad unde e problema.
Tu incerci de fapt sa identifici problemele adsense, sau ai vrea si tu sa pui si nu stii daca e bine sau nu?
In plus, "corect" nu suporta grade de comapratie. Asta e un sfat personal, n-o lua ca pe o critica.
Trust, but verify.
Mie se pare in regula!
Ma refeream la faptul ca omul zice in site "Ora exacta:" apoi apare reclama adsense, ca si cum ar indica sa dai click pe ea ca sa vezi ora.
Ceea ce vrea omul sa vada apare defapt exact sub imagine.
Nu, Dan, nu ma intereseaza sa plasez asa reclamele. Stiu sa le plasez si fara a fura, si oricum nu folosesc adsense.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Stiu la ce te refereai, dar tot nu vad asta ca si cum ar fi o problema.
Cred ca asta e partea buna a adsense-ului - poti gasi locuri in care lumea SIGUR le vede, sigur le remarca, fara sa incalci TOS-ul.
Nu stiu ce anume ti se pare furt din toata povestea asta.
Trust, but verify.
Nu e nici o problema !
Problema ar fi fost daca avea sub reclama ceva de genul : Click aici pentru a afla ora exacta !
Nimic
Eu cred ca e cam la limita, tinand cont de indicatiile date de Google la capitolul "Alegeți cu atenție locul în care să apară anunțurile dvs."
Cel putin eu personal nu as pozitiona reclamele in asemenea mod.
Daca va uitati la exemplele date de ei, exista si ceva de genul asta care nu este recomandat: Politicile de plasare a anunțurilor - AdSense Ajutor
Depinde de unde privesti problema. Din punctul de vedere al posesorului de site va fi rezonabil. Din punctul de vedere al spenderului de bani pe reclame, va avea semne de intrebare daca toti care dau click chiar sunt interesati de reclama sau doar click-uiesc crezand ca vor vedea reclama.
Politicile google de multe ori sunt judecate dpdv al posesorului de cont adwords.
Si softpedia.com are la fel, a doua unitate de link-uri. Insa la ei nu este un banner atat de mare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)