Vreti sa va pun linkul aici ca sa stiti despre ce site e vorba?
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Un singur lucru pot recomanda oriunde oricand oricum : 336x280 text only asezat in partea stanga a paginei
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
A inceput sa mearga mai bine. Pe 2 clickuri am castigat 1.50 euro![]()
Sa ne ții la curent ce combinație merge mai bine, eu la 16.000 de vizualizări primesc abia 100 - 130 de click-uri (CTR foarte slab, nici 1%), deci sunt foarte nemulțumit de Adsense, dar nici altă alternativă nu am găsit. In lunile mai și iunie mi-a mers cel mai bine, un CTR de peste 2% cu peste 200 de click-uri la 7k - 9k vizualizări, dar nu a ținut decât doua luni. Acum nu reușesc sa obțin un CTR peste 1% cu toate că traficul a crescut![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)