Am fost astazi impreuna cu l00ky sa ne scoatem banii de la Adsense si am avut o repriza sanatoasa de ras combinata insa cu mici crize de nervi![]()
Nu pun pe lung discutia ca ar fi topic la fun, dar pe scurt ne-au spus ca avem o problema: noi le dam suma de bani in USD dar acolo figureaza in Euro.
Domnisorica mea nu mi-a dat banii din motivul asta, in timp ce l00ky a primit totusi dupa luuungi negocieri (el fiind la alta). Un motiv poate ca era si suma, pentru ca a mea era mult mai mare ca si a lui.
Ideea e ca m-am dus 50-100m mai incolo la Transilvania si s-a rezolvat in 2 minute, fara intrebari suplimentare, fara dezbateri (chiar si fara clasicele: Cine-i Google asta? sau Cum de iti da Google tie bani?).
Eu nu ma prea pricep cum naiba se plimba banii prin Western Union, dar as vrea sa va intreb daca a mai patit vreunu din voi cazuri asemanatoare? Din moment ce in al doilea loc s-a rezolvat rapid, inclin sa cred ca sunt primele 2 (foarte) incompetente. Are cineva vreo alta explicatie? Sau sa stie careva ce le-as putea spune eu sa le dumiresc cumva...
Ma simt ca un infractor sa stau intr-o banca juma de ora si sa dau explicatii de genul asta, pentru o chestie de 2 minute...