Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Plati Adsense prin WU - Probleme Raiffeissen

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit Plati Adsense prin WU - Probleme Raiffeissen

Am fost astazi impreuna cu l00ky sa ne scoatem banii de la Adsense si am avut o repriza sanatoasa de ras combinata insa cu mici crize de nervi

Nu pun pe lung discutia ca ar fi topic la fun, dar pe scurt ne-au spus ca avem o problema: noi le dam suma de bani in USD dar acolo figureaza in Euro.
    Domnisorica mea nu mi-a dat banii din motivul asta, in timp ce l00ky a primit totusi dupa luuungi negocieri (el fiind la alta). Un motiv poate ca era si suma, pentru ca a mea era mult mai mare ca si a lui.
    Ideea e ca m-am dus 50-100m mai incolo la Transilvania si s-a rezolvat in 2 minute, fara intrebari suplimentare, fara dezbateri (chiar si fara clasicele: Cine-i Google asta? sau Cum de iti da Google tie bani?).

Eu nu ma prea pricep cum naiba se plimba banii prin Western Union, dar as vrea sa va intreb daca a mai patit vreunu din voi cazuri asemanatoare? Din moment ce in al doilea loc s-a rezolvat rapid, inclin sa cred ca sunt primele 2 (foarte) incompetente. Are cineva vreo alta explicatie? Sau sa stie careva ce le-as putea spune eu sa le dumiresc cumva...
    Ma simt ca un infractor sa stau intr-o banca juma de ora si sa dau explicatii de genul asta, pentru o chestie de 2 minute...
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 2nd February 2010 la 18:04.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    864
    Putere Rep
    36

Implicit

Banii sunt trimisi in USD dar la "moneda de ridicat" sau ceva de genul figureaza euro. E practic o facilitate care iti permite sa ridici banii sau in usd sau in euro direct din sistem, fara sa mai treci prin lei (asta daca vrei euro, binenteles). Si eu am intalnit casierite confuze, dar nu e vina lor, sistemul e neclar.

Oricum am observat ca Raiffeisen (in rest o banca foarte ok) e mai tematoare la WU, respecta regulile la sange, probabil au facut instructaj mai serios sau au avut ceva probleme in trecut.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

La o explicatie de genul acesta ma gandeam si eu. Casierita m-a mai intrebat o chestie asa nitel tampita: Cum de sunt trimisi din USA euro si nu dolari -> si ca din asta deducea ea ca banii ar fi trimisi din Europa (ca si cum ai fi limitat sa transmiti in moneda nationala...). Apoi a mai bolborosit o chestie cum ca i-ar aparea ca sunt trimisi din Romania banii, chestie care acum prinde logica. Probabil ca transformarea asta din USD in Euro are loc aici si de asta i-ar aparea ei ca ii vin banii din Romania in euro si asta i-ar fi trezit confuzii si mai mari. Zic si eu...

Mersi mult pentru explicatii .
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

suMMer este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    27th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    239
    Putere Rep
    33

Implicit

am avut si eu aceasi problema.. interesant este ca ceva timp am scos banii de la sucursala respectiva si la un moment dat s-au trezit ca nu imi mai pot da banii .. m-am dus la alta banca si s-a rezolvat imediat

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    38

Implicit

eu ma intreb de ce mai intra oamenii in raifaisen???

eu am facut dupa ceva ani greseala asta si m-am trezit ca nu puteam platii o amarata de factura decat daca aveam cont la ei, le-am zis ca nu ma mira aceasta regula si ca stiam ca e o banca de cacat si ma mira ca am pus piciorul in ea. Si cam asta e tot de atunci banca aia nu mai exista pentru mine, nici inainte nu exista.

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    863
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de big Vezi Post
    Oricum am observat ca Raiffeisen (in rest o banca foarte ok) e mai tematoare la WU, respecta regulile la sange, probabil au facut instructaj mai serios sau au avut ceva probleme in trecut.
    Depinde de filiala. Cand e vorba de Adsense eu merg la Raiffeisen pentru ca de obicei nu e coada. Si pana acum nu a fost niciodata nici o problema, intrebari suplimentare sau alte incurcaturi.

Atat la sucursala din Moreni cat si in Bucuresti.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    572
    Putere Rep
    33

Implicit

Acelasi lucru l-am patit si eu raiffeisen. Mi-au zis ca nu pot sa mi-i dea in $ sau lei doar in Euro, apoi daca vreau eu sa-i schimb in lei, e partea a 2-a.

La Banca Romaneasca n-am avut niciodata probleme.
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

@Danielu, la mine nu s-a pus problema sa imi aleg in ce moneda sa primesc. Mi-au spus scurt ca nu ma platesc pentru ca nu le dau date exacte. Adica nu cunosc suma pe care trebuie sa o primesc (conditie esentiala practic)

Si pentru ca fix atunci tinea in mana o foaie pe care aveam toate datele notate i-am zis: Suma e chiar in mana la dvs. ! Iar raspunsul e: bine...atunci nu cunosti valuta.... deci nu pot sa efectuez nimic.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Mi se pare absurd sa reduceti totul la brand, banca X, banca Y, este vorba doar de angajati care sunt incompetenti. Eu unul de exemplu am avut probleme cu BRD de obicei, eram in provincie si imi comentau ca nu pot face nush ce tranzactie,persoana care trebuia sa primeasca era in Bucuresti la banca, m-am enervat, i-am zis sa o puna la telefon pe angajata din Bucuresti sa vorbeasca cu cea din provincie, bineinteles se putea rezolva problema, dar macar stiu ca am facut de ras pe cineva.

Cu Google nu am avut probleme, decat la inceput cu intrebari de genul Google, cum sa trimita bani Google dumneavoastra, de unde and so on....pana s-au obisnuit.

l00ky este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    22nd May 2008
    Posturi
    64
    Putere Rep
    31

Implicit

eh uite, eu am patit si la banca romaneasc treaba asta(dar nu imi place de ei ca imi dau prea multa maculatura sa duc acasa)dar ei au rezovat repede problema, au spus ca imi dau banii in euro si gata,macar la troubleshooting suunt mai dezghetati .

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 10th March 2010, 19:02
  2. Cum fac asta? Plati prin sms
    De edy12006 în forumul Server side
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 31st January 2010, 13:27
  3. serviciu plati online prin telefon
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 4th April 2009, 22:45
  4. Procedura ridicare plati AdSense prin WU
    De Dragos Nicu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 5th August 2008, 11:01
  5. ati facut plati prin paypal in ultimele 2 zile ?
    De anuntul în forumul PayPal
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th November 2007, 22:08

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •