Cu toti banii in el ..
Nice.. acum "avem" si experienta suspendarii contului.. te asteapta baietii de pe DP cu scrisoare..
Ai facut o treaba buna..
Poate ca din experienta asta ar trebui creata o combinatie adclick logger+ban pentru mai mult de 3-5-7 click-uri per IP per day/week. Nu de alta dar si Google are dreptate, si webmasterii pot ramane cu contul suspendat daca isi supara concurenta.
Trist e ca stiu MFA-uri care merg bine merci de luni de zile iar altii se trezesc "cu trei palme dupa ceafa din senin".
am si eu o intrebare: http://startusingcgiproxy.info poate fi considerat MFA ?
Daca da, ar trebui sa scot din reclame ?
Imho MFA curat.
din cite imi aduc aminte cel putin eu iti recomandam intr-un alt thread sa mai adaugi citeva pagini... sa-l faci un minisite cu informatii despre proxy-uri...
cel mai nasol in cazul mfa-urilor este ca daca esti banuit de click fraud nici gind sa-ti mai recuperezi contul, altfel nicio problema daca respecti termenii de utilizare ai servicului adsense
Bravo Cristi pentru ca ai primit contul inapoi. Ce sa zic.. ma sperii cand aud povest din astea.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)