Cu toti banii in el ..
Versiune printabilă
Cu toti banii in el ..
Nice.. acum "avem" si experienta suspendarii contului.. te asteapta baietii de pe DP cu scrisoare..
Ai facut o treaba buna..
Ma bucur sincer pt. tine!
Mersi .. Si eu ma bucur .. :D
Poate ca din experienta asta ar trebui creata o combinatie adclick logger+ban pentru mai mult de 3-5-7 click-uri per IP per day/week. Nu de alta dar si Google are dreptate, si webmasterii pot ramane cu contul suspendat daca isi supara concurenta.
Trist e ca stiu MFA-uri care merg bine merci de luni de zile iar altii se trezesc "cu trei palme dupa ceafa din senin".
am si eu o intrebare: http://startusingcgiproxy.info poate fi considerat MFA ?
Daca da, ar trebui sa scot din reclame ?
Imho MFA curat.
din cite imi aduc aminte cel putin eu iti recomandam intr-un alt thread sa mai adaugi citeva pagini... sa-l faci un minisite cu informatii despre proxy-uri...
cel mai nasol in cazul mfa-urilor este ca daca esti banuit de click fraud nici gind sa-ti mai recuperezi contul, altfel nicio problema daca respecti termenii de utilizare ai servicului adsense
am mai adaugat 2 pagini si incerc sa mai adaug. daca sunt mai multe pagini, sigur e mai bine? :D
Bravo Cristi pentru ca ai primit contul inapoi. Ce sa zic.. ma sperii cand aud povest din astea.