Am fost azi la BT si mi s-a spus ca mai au clienti care fac exact lucrul asta (cu adsense si WU la ATM-uri). Totusi, vreau o confirmare si de pe la un utilizator
Anyone?
Am fost azi la BT si mi s-a spus ca mai au clienti care fac exact lucrul asta (cu adsense si WU la ATM-uri). Totusi, vreau o confirmare si de pe la un utilizator
Anyone?
Eu am incercat sa scot plata WU prin ATM-ul de la BT si cu Adsense nu a mers, am ridicat prin ATM banii primit prin WU dar nu de la adsense. Dupa am mers la ghiseu si fetele de acolo mi-au zis ca de ce nu i-am scos de la bancomat. Le-am zis ca nu mi-a dat voie, ca imi dadea nu stiu ce eroare. Mi-au zis ca este din cauza ca expeditorul nu a bifat ca banii sa poata fi ridicati in orice moneda, si ca unii functionari bifeaza din propria initiativa chestia cu orice moneda. Mai incerc luna asta si revin cu rezultatul, dar in principiu nu te poti baza pe chestia asta.
Am un site unde iti poti comanda lucruri gratis, moca sau cum vrei sa le zici :D
well, cam a venit perioada platilor. A facut cineva experimentul?
vedeti ca se poate la unele banci ca bani livrati prin wu sa fie bagati direct in cont..
si in acest caz e destul de simplu... sa dai drept de folosinta la cine vrei tu pe contul respectiv.
deci n-a incercat nimeni
O sa merg la risc si o sa vad ce se intampla cu plata de la finele lunii asteia.
Am incercat eu azi, zicea ca nu exista tranzactia cu informatiile respective. Cineva din spatele meu care astepta mi-a zis ca este posibil sa fie din cauza ca bancomatul cerea in dolari si eu am pus suma in euro si ca sa ma duc la banca sa imi spuna cat inseamna.
Totusi banca era inchisa, probabil mai incerc maine.
Altcineva, alte experiente?
Ai fost la un atm apartinand BT?
L.E. pe site-ul BT e urmatoarea info: Pentru a primi bani prin Western Union, e necesar doar sa fi posesorul unui card in lei sau EUR emis de Banca Transilvania si sa cunosti detaliile tranzactiei Western Union: MTCN-ul (Money Transfer Control Number), suma trimisa (+/- 10%), valuta in care a fost trimisa si tara de origine.
L.E. 2: http://www.tbu.ro/internet/castiguri...sense-pe-card/ "Sună frumos, dar sistemul nu funcţionează pentru plăţile Google Adsense prin Western Union şi oricum încasarea unei plăţi pe un astfel de card necesită o deplasare până la ATM."
Nu mai stiu ce sa cred. Acum 2 minute am sunat la BT si ei mi-au spus ca sigur functioneaza.![]()
Ultima modificare făcută de r3ticul; 6th March 2012 la 11:27.
Da, normal ca am fost la un ATM apartinand BT, ce fel de intrebare e asta?
Pasii sunt urmatorii : pui cardul/pass, alegi W.U, te intreaba MTCN, tara de origine si suma. Nu era un pas in care sa intrebe valuta. Cum am zis, poate asta era si eroarea in sistem, cineva de langa mine care tot incercase sa retraga o plata W.U mi-a spus sa merg la banca sa intreb care este echivalentul in USD pt ca asta e moneda pe care o ia in considerare bancomatul, aceeasi problema patise si el.
Mai trec pe la banca azi sa vad exact ce si cum.
Am reincercat si eu ieri. NU se poate!
Motivul: ca banii sa intre pe card trebuie ca la trimitere sa se bifeze sa fie posibilitatea a fi ridicati in orice moneda ( sa ii converteasca WU automat, nu prin schimb valutar).
Logica mea imi zice ca o posibila varianta ar fii cardul in Euro, acum Dumnezeu stie ce si cum![]()
Am un site unde iti poti comanda lucruri gratis, moca sau cum vrei sa le zici :D
mda, am sunat la bt serviciul de relatii cu clientii specializat pe WU (0800 803 803) si mi s-a spus ca se cunoaste exact situatia legata de google, insa datorita unui impediment tehnic, platila la atm sigur nu se pot face indiferent de moneda contului. Incurajator a fost faptul ca mi-a spus despre incercarile lor de a rezolva situatia si exista o oarecare speranta ca pe viitor sa mearga si pentru google adsense la atm-uri.
P.S. se pare ca problema e valabila pentru toate platile venite de la persoane juridice/companii.
De asemenea, am intrebat la mai multe agentii ale mai multor banci si numai cel trecut pe ordinul de plata poate ridica banii. asadar, fara imputernicire notariala and things like that.
Mai asteptam....poate vremuri mai bune![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)