Sau mai poti face ceva : Sa vorbesti , cum ati zis voi , tipa de la ghiseu si ii zici sa trimita banii in tara in care te duci direct cand ajung ei in Romania. Cred ca este ok asa.
Sau mai poti face ceva : Sa vorbesti , cum ati zis voi , tipa de la ghiseu si ii zici sa trimita banii in tara in care te duci direct cand ajung ei in Romania. Cred ca este ok asa.
Din alta tara nu poti sa ridici banii sigur, am incercat eu si nu mi-au dat. Cu inputernicice nu cred ca ai avea probleme daca sti suma si cine trimite banii, mergi la notar si imputernicesti pe cineva sa ridice suna de ...euro, trimisi de Google INC Ireland. Dar ca sa fii sigur intreaba la WU.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Eu unul am schimbat numele la contul adsense si nu a fost nicio problema. Deci nu cred ca ar intra la banuieli daca pentru X luni ai schimba numele contului.
Nu poti sa trimiti pur si simplu ruda respectiva cu buletinul tau ? Asta in cazul in care este baiat si de varsta apropiata. Cei de la WU nu stau sa verifice concordanta dintre poza din buletin si persoana de fata. Incearca !
Cred ca pana la urma am sa fac un alt cont pe numele mamei sa poata primi ea banii.
Cand ma voi intoarce voi pune iar reclamele mele pe site.
Multumesc de sfaturi oricum.
E putin probabil ca te poti intelege cu cineva de la vreo banca/casa de schimb sa faca ceva "ilegal", mai ales daca e si o suma destul de mare.
Cel mai simplu si fara bataie de cap e cu cont nou pe numele noii persoane incasatoare. Daca modifici tara de primire a banilor, stiam ca trebuie sa treaca o perioada de timp (parca minim o luna) pana poti incasa in noua tara.
Scuze ca aduc la viata un topic vechi, insa m-ar interesa sa stiu daca a rezolvat cineva problema apeland la serviciul de la Banca Transilvania si atm-urile lor: adica daca ai un card la ei, poti sa mergi la un ATM BT cu MTCN-ul de la adsense + suma + tara de unde au fost trimisi banii si ridici banii in LEI, la cursul de schimb BT?
Si eu trebuie sa-mi iau talpasita 3 luni din Ro si nu vreau sa fac modificari prin contul adsense, de aceea ma gandeam sa fac un card la BT si sa il las unui prieten care sa mearga la ATM si sa scoata banii apoi sa mi-i trimita prin alte metode.
So, anyone?![]()
E interesanta ideea lui r3ticul dar nu stiu daca se accepta in cazul Adsense.
Am gasit chiar pe site-ul lor detalii
Acolo se specifica prin ce mod poti primi bani: Western Union Money Transfer iar Google trimite prin Western Union Quick Cash.
Nu stiu daca sunt "compatibile" serviciile dar daca se accepta ar fi super asta.
Iti faci card si il lasi cui vrei tu cu datele primite.
PS. Am rezolvat de tot cu problema mea, mi-au inchis contul de Adsense.
Auch! Ti-au inchis contul pentru ca ai schimbat numele detinatorului contului sau din alte motive?
Revenind la BT si WU, ma gandeam ca poate are deja careva card la ei si face o incercare cu plata de luna asta. In cazul in care functioneaza, in ziua urmatoare sunt la BT, facandu-mi card![]()
Nu, contul a fost inchis din alte motive (nu au fost clicuri proprii), era de natura site-ului.
E bine de stiut daca merge prin card la Banca Transilvania.
Poate si-a facut cineva si ne spune si noua.
Bafta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)