Ultima modificare făcută de Aradean; 6th March 2011 la 09:42.
Stii sa citesti ?
tu iti traduci ce scrie pe pagina AdSense cu Google?
Pai ii direct in romana nu traduc cu nimic.. De ce?
pentru ca din cate inteleg eu... bing si webcache au folosit neautorizat contul tau de adsense. Si daca tu zici ca ulterior le-ai autorizat...
acuma intelegi?
Pai le-am autorizat ca sa isi revina CTR si etc.. Sau ce trebuie sa fac?
CTR nu isi revine daca le dai tu access la google si bing. In primul rand linkul ala de la google e o pagina tinuta in cache....si nimeni nu iti intra pe cache-ul google in loc sa intre pe website..cu atat mai putin iti da vreun click direct de acolo...... Iar cu bing, e acelasi lucru.
Deci daca ti-a scazut CTR inseamna ca vizitatorii tai nu mai dau click pe reclame. Oricum la numarul tau de vizitatori, poti face intr-o zi 1 euro si in alta poti face 0,00.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Da dar de ce apare atunci mesajul (cand intru in contul adsense) ca sunt site-uri care pun reclame cu codul meu si daca nu remediez problema ar putea sa imi scada venituriile?..
Pentru ca, in mod logic, daca pui reclame pe 1 site in loc de 3, iti scad veniturile. Dar cum reclamele din cache-ul google si bing nu iti aduc venituri, nu e nicio problema.
Incearca sa intelegi si tu ce iti scrie pe acolo, ca nu iti scrie in limba chineza si nici nu ai 3 ani.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
aaa inteleg acumDeci nu trebuie sa trimit nici un mail la google ca nu ma afecteaza cu nimic? Dar totusi de ce au aparut link alea?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)