-
http://img37.imageshack.us/img37/5683/adsensemp.png
Uitati imi arata semnu ! si daca dau pe aici ma trimite jos pe pagina si imi arata Site-uri Neautorizate... Si le-am pus la site-uri autorizate am dat salveaza si tot asa..:|
Am bifat odata si sa permit tuturor site-urilor sa arate anunturiile mele si tot asa..
-
-
tu iti traduci ce scrie pe pagina AdSense cu Google?
-
Pai ii direct in romana nu traduc cu nimic.. De ce?
-
pentru ca din cate inteleg eu... bing si webcache au folosit neautorizat contul tau de adsense. Si daca tu zici ca ulterior le-ai autorizat... :)
acuma intelegi?
-
Pai le-am autorizat ca sa isi revina CTR si etc.. Sau ce trebuie sa fac?
-
CTR nu isi revine daca le dai tu access la google si bing. In primul rand linkul ala de la google e o pagina tinuta in cache....si nimeni nu iti intra pe cache-ul google in loc sa intre pe website..cu atat mai putin iti da vreun click direct de acolo...... Iar cu bing, e acelasi lucru.
Deci daca ti-a scazut CTR inseamna ca vizitatorii tai nu mai dau click pe reclame. Oricum la numarul tau de vizitatori, poti face intr-o zi 1 euro si in alta poti face 0,00.
-
Da dar de ce apare atunci mesajul (cand intru in contul adsense) ca sunt site-uri care pun reclame cu codul meu si daca nu remediez problema ar putea sa imi scada venituriile?..
-
Pentru ca, in mod logic, daca pui reclame pe 1 site in loc de 3, iti scad veniturile. Dar cum reclamele din cache-ul google si bing nu iti aduc venituri, nu e nicio problema.
Incearca sa intelegi si tu ce iti scrie pe acolo, ca nu iti scrie in limba chineza si nici nu ai 3 ani.
-
aaa inteleg acum :P Deci nu trebuie sa trimit nici un mail la google ca nu ma afecteaza cu nimic? Dar totusi de ce au aparut link alea?