Good news. Sper sa si faca ceva in privinta asta, pentru ca m-am saturat de miile de autobloguri care apar zilnic.
Good news. Sper sa si faca ceva in privinta asta, pentru ca m-am saturat de miile de autobloguri care apar zilnic.
Pana la a pune in practica mai dureaza. Oricum, personal nu am avut de a face cu "copiatorii de continut", dar presupun ca se poate aborda altfel. Link catre site si spus, nu termini cu plagiatul ai report la adsense si nu mai faci un ban, sunt sigur ca va fi mai eficient decat orice chestie gen hosting, etc, etc.
O veste buna intradevar, ramane de vazut ce si cum se pune in practica dar macar bine ca incep sa se miste lucrurile in directia buna,
lumea incepe sa se planga ca rezultatele google sunt din ce in ce mai spammy Are Google’s Search Results Getting Worse? | ineedhits[COLOR="Silver"]
Ultima modificare făcută de Eradu; 12th January 2011 la 21:48.
eu zic ca o sa scape foarte usor Google de site-urile copiatesigur are in engine ceva gen copyscape mai complex si au oameni care verifica site-urile sa nu incalce regulile, ramane de vazut
![]()
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.
Va agitati degeaba, asta nu e "STIRE" noua, sau o noua implementare in Termeni si Conditii, punctul respectiv exista in regulament de cativa ani si nu au facut mai nimic pana acum, seria asta FACTS and FICTION sunt doar niste posturi facute de editorii din adsense sa mai aduca aminte utilizatorilor despre regulamentul adsense.
A fost postata aici ca si cum acum s-a decis google sa se ocupe de siteurile astea, cand de fapt conditia respectiva e veche de cativa ani, si vedeti si voi cum merge treaba, si ce masuri drastice s-au luat. Oricum, e relativ dificil sa implementeze chestia asta.
Ce amuzanta a fost stirea asta asta. Nic are dreptate, punctul exista in regulament iar traducerea stirii este urmatoarea: "voi oameni care respectati regulamentul, va reamintim ca NU e bine sa faceti asa ceva", asta ca sa se mentina balanta in echilibru si sa nu treaca prea multi din cei cuminti in tabara cealalta.
Si nu e deloc "relativ greu" sa se implementeze asa ceva, e chiar greu spre imposibil, deoarece si baietii "rai" au evoluat ei ei si folosesc deja softuri care inlocuiesc anumite cuvinte cu sinonimele lor sau uneori chiar fraze intregi pentru a ingreuna aceasta detectie.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
In mod sigur,Google e constient ca i-ar scadea veniturile cu x% daca ar interzice maine toate site-urile astea in adsense. Dar macar ii descurajeaza pe "sponsori" sa mai investeasca in site-uri gen shopmania (asta daca nu sunt deja parteneri).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)