Acum am dat peste mesajul asta, insa am vazut ca e de ceva timp interfata aceasta noua in stadiul beta (versiunea 3 in cazul asta).
Ce parere aveti?
Acum am dat peste mesajul asta, insa am vazut ca e de ceva timp interfata aceasta noua in stadiul beta (versiunea 3 in cazul asta).
Ce parere aveti?
Poti sa dai de mine usor, @contact.
mie nu mi-a aparut nimic
Vad ca au copiat totul dupa Doubleclick for Publishers![]()
Asa e si Webmaster Tools beta
P.S. Nu-mi place. Il urasc de cand l-am vazut prima data la Google Ad manager
http://www.netul.ro/interfata-google-1.jpg
Graficele sunt un lucru util.... In rest, mai mult schimbari de aspect decat adaugare de functionalitati.
Eu tot nu am inteles ce e aia "Acoperire". Am inteles ca e procentul din valoarea clickului investit pe care il primim noi ca publisheri. E adevarat?
Vad ca peste 2 zile se implineste 1 an de cand a intrat in beta noua interfata si asa a ramas de atunci![]()
Pareri despre noua interfata adsense? Nu stiu, abia acum am intrat in cont ai am vazut aceasta "optiune". Deocamdata nu-mi place, poate totusi vorbeste obisnuinta.
Voi ce ziceti?
Nici mie nu-mi place acuma pentru ca nu stiu pe unde se afla functiile insa ea arata cat de cat bine (pe viitor ne adaptam noi si la asta)...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)