Salut!
In MCC (my client center), interfata noua a fost setata ca default pentru conturile clientilor create si link-uite recent. Chestie care m-a frustrat si nemultumit intr-o anumita masura deoarece nu am nici timpul si nici rabdarea necesare, in perioada asta, sa testez si sa invat noua interfata. Le-am trimis si un mail rugandu-i sa imi ofere posibilitatea sa fac eu switch atunci cand voi fi pregatit.
Oamenii sunt in general rezistenti la schimbare si accepta greu lucrurile noi, sunt constient de asta, insa obiectiv vorbind nu prea imi place noua interfata: mi se pare "glossy", instabila si cam "neserioasa" asa.
Azi-noapte mi-am facut o groaza de nervi pentru ca incercam sa creez ad group-uri insa un mesaj de eroare care semnala probleme cu conectivitate imi tot aparea pe ecran. Eram rugat sa incerc mai tarziu insa butoanele (Save Ad Group) deveneau inactive (gri) si trebuia sa dau refresh si sa o iau de la capat (nu se salva nimic).
Ati intampinat si voi probleme cu noua interfata, a mers ok pana acum sau inca nu ati facut migrarea de la cea veche? Aveti ceva tips-uri, recomandari, probleme etc pana de facut/semnalat pana acum?