Iata si articolul de pe blogul Adsense Introducing the new AdSense interface, now available globally - Inside AdSense
Ei zic ca iti usureaza munca... mie nu mi se pare.
Iata si articolul de pe blogul Adsense Introducing the new AdSense interface, now available globally - Inside AdSense
Ei zic ca iti usureaza munca... mie nu mi se pare.
Si eu am revenit rapid la versiunea veche, pentru ca lipsea butonul cu "Top channels" din Dashboard. Si la mine numarul de impresii in versiunea noua era la anumite site-uri cu 300-400% mai mare, cpm, cpc de 3-4x mai mic, am revenit la versiunea veche si totul era ok. Cred ca era din cauza ca aveam mai multe ad-uri pe pagina si aduna impresiile de la fiecare ad, nu stiu sigur. New is not always better.
Ultima modificare făcută de Nosfer; 10th November 2010 la 20:52.
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
La mine nu am reusit sa vad impresiile diferential pe canale cu asta nou. It sucks!
Eu pot sa spun ca-mi place noua interfata.Dar din cauza micilor buguri am revenit la cea veche.
Stie cineva ce este "Acoperire" din noua interfata adsense ?
Coverage
Coverage is the ratio of requested ad units or queries to the number that is returned to the site. Generally, coverage can help you identify sites where AdSense isn't able to provide targeted ads.
There are several reasons why your site may not have full coverage and, as a result, show unpaid public service ads or your specified backup ads. To maximize your coverage, we recommend reviewing the possible causes for low coverage.
Coverage - AdSense Help
Mersi Netul![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)