Apropo, ca tot am vazut acum semnatura ta ... site-ul oferta-imobiliare.ro este de vanzare? Astept un mesaj pe privat, nu aici!
Apropo, ca tot am vazut acum semnatura ta ... site-ul oferta-imobiliare.ro este de vanzare? Astept un mesaj pe privat, nu aici!
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Domnule, daca vrei sa ne certam, o facem in particular! Spune-mi ce te-a deranjat la mine si cu asta terminam toata discutia! Vreau sa stiu DIRECT despre seriozitatea mea de pe orice forum. Deja incepi sa spui lucruri care nu au legatura si incepe sa ma supere atitudinea ta!
Si mai invata sa vorbesti corect romaneste!"te stiu dupa softpedia". Hai sa nu ne tragem de sireturi ca nu cred ca ai nici aceeasi varsta cu mine si nici cunostintele necesare, ok?
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Dragilor, va rog sa va potoliti!
Omul a venit cu o cerere de oferta, nu e cazul sa-i dati in cap si sa transformati topicul intr-un flame. Intrebari de genul: de unde ai banii, ce buget ai, de faci asa si nu altfel, nu-si au rostul.
Cei care aveti siteuri de vanzare, ar trebui sa va apreciati singuri siteurile, ii faceti omului propunerea si discutati pe marginea propunerii voastre. Fiecare site/afacere online se judeca diferit.
Intrebarea: cat oferi? mi se pare cam ciudata. Asta inseamna ca voi aveti idee cam cat ar costa siteul vostru, dar mai bine il intrebati pe el cat ofera, ca cine stie, poate da mai mult![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)