la mine a aparut problema aceasta doar cand era vorba de mai multe domenii gazduite pe acelasi host.
Numai ca s-a rezolvat cum ti-am explicat mai sus.
validam siteurile fara .htaccess prin upload-ul paginei ce o dorea G
la mine a aparut problema aceasta doar cand era vorba de mai multe domenii gazduite pe acelasi host.
Numai ca s-a rezolvat cum ti-am explicat mai sus.
validam siteurile fara .htaccess prin upload-ul paginei ce o dorea G
Eu l-am lasat 1 zi, am incercat din nou (cu upload de fisier) si a mers, e clar ca ceva nu le merge bine.
Eu am intampinat ieri aceiasi problema, si am sapat adanc pe forumul pentru Webmasteri de la google.
Se intampla asa cel mai probabil cand vrei sa schimbi preferred domain (din www in fara sau invers).
Ca sa schimbi dintr-o varianta in alta, ai nevoie sa-i demonstrezi lui Google ca detii ambele variante ale site-ului (atat cea cu www cat si cea fara www) si atunci trebuie sa-l adaugi de 2 ori in webmaster toos, o data www.site.com si a doua oara doar site.com . Daca site-rile sunt identice cum ar fi normal sa fie, pe al doilea il recunoaste automat ca si verificat, dupa care poti face ce setari vrei.
Sa nu fie blocat spiderul din robots.txt sau metatag.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)