Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 41

Subiect: Florin Matei TEPAR

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.791
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Miu Vezi Post
    Bun, daca un contract verbal e foarte ok si o discutie de pe seopedia reprezinta un contract (sincer ma amuza si cand scriu chestia asta) atunci eu iti garantez tie ca orice site ai il aduc in top 5 in 2 saptamani si garantez peste 1000 vizite zilnic pentru suma de 500 euro. Pot sa iti dau contul in care sa virezi banii ? Daca nu se intampla asta esti liber sa depui plangere penala.

PS: ce ai vazut tu pe wiki in legatura cu contractul verbal, posibil sa existe tipuri de contracte pe alta nisa nicidecum comerciala, dar sunt contracte incheiate in prezenta unui notar sau a unor martori. Discutia intre doua parti nu reprezinta nicidecum un contract. Si orice contract trebuie sa includa drepturile si obligatiile partilor care se pot contesta in baza unei plangeri.
    Depinde de la caz la caz, evident ca doar o simpla discutie nu este considerata contract verbal, dar... dicuti cu cutarescu sa-i vinzi masina, el iti da banii, tu pleci sa aduci masina si cucu... dispari... se poate merge la politie, deja oblogatiile "contractuale"au aparut, omul e obligat sa vanda masina - asa numita "am batut palma". Contractul scris a aparut din mai mult emotive, sa fie dovada incontestabila si sa arate clauzele, am batut palma e foarte simplist si evident nu are nuante..
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Miu
    Miu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th May 2018
    Vârstă
    38
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Asta nu este contract se numeste inselatorie sau abuz de incredere. Nu are nici o legatura cu contractele. Desi e recomandat oricum si in cazul asta sa ii dai banii cand iti da actele. Si in cazul de fata daca e vorba de un proces trebuie sa dovedesti ca i-ai dat banii respectivi. Si ce suma a fost.

Empire este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    42
    Posturi
    360
    Putere Rep
    0

Implicit

Daca intri pe avocatnet.ro probabil te vei lamuri. Iti dau mai jos ce au scris niste avocati:

Art. 1240 - Formele de exprimare a consimtamantului
    (1) Vointa de a contracta poate fi exprimata verbal sau in scris.
    (2) Vointa poate fi manifestata si printr-un comportament care, potrivit legii, conventiei partilor, practicilor statornicite intre acestea sau uzantelor, nu lasa nicio îndoiala asupra intentiei de a produce efectele juridice corespunzatoare.

Existenta semnaturii ajuta la dovedirea existentei contractului si nu la manifestarea de vointa care sa reprezinte vointa juridica in sensul de a da nastere la efectele juridice ale contractului.
    Contractul este valabil incheiat daca se exprima acordul in mod expres.

Miu
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th May 2018
    Vârstă
    38
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Si ce treaba are exprimarea consintamantului cu contractul in sine? Ma repet a 100 oara in contract sunt stipulate limitele si partile componente ale intelegerii. Ca sa iti explic pe romaneste eu ma insarcinez sa iti fac o casa si ma apuc de ea, nu exista nici un contract, deci eu nu sunt obligat legal sa termin casa intr-un an, sau 2 sau 3, nu sunt obligat sa iti ofer garantia lucrarii sau servicij post lucrare etc. Conform intelegerii verbale eu m-am apucat de casa si o sa o termin.. Cand vreau eu, cand pot eu si daca pot.. Oricum voi procedati cum vreti ca nu asta e scopul meu aici pe forum. Fiecare face ce vrea cu banii si munca lui si va urez mult succes.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.791
    Putere Rep
    33

Implicit

eu ma insarcinez sa iti fac o casa si ma apuc de ea,
    Daca am platit avans sau toata suma, iar tu ai inceput sa faci casa, e ca si cum ai avea contract, dar DA, nu ai clauze, termene, etc. Adica nu poti sa nu-i faci omului casa pe motiv ca nu ai contract, dar poti sa o lungesti pana ii crapa rabdarea. de aia si aici cand se fac intelegeri e bine sa se spuna: iti pun link pe atatea luni, la pretul cutare, las articol minim cutare teremen, etc.... asa fara date reale ai luat bani si oferi ce vrei, sau .. nu.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Miu
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th May 2018
    Vârstă
    38
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu lucrez doar pe baza de contract si factura in primul rand pentru a avea o garantie si in al doilea rand cum am mai zis pentru a putea amortiza suma in contabilitate. Daca nu faci asta atunci cu siguranta nu esti persoana juridica, prestezi servicii pe persoana fizica. Personal consider ca am dus subiectul mult prea departe fata de topicul initial si in cele din urma fiecare face cum considera ca e mai bine pentru el. Si vrea sa urez mult succes initiatorului in a recupera paguba si multa grija pe viitor cu cine lucrati. Inca un motiv pentru care prefer sa fac treaba "cu mana mea"

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.791
    Putere Rep
    33

Implicit

Eu lucrez doar pe baza de contract si factura
    Foarte bine faci, sper ca nu ai inteles din ce am zis eu ca e super ok sa nu faci contract, sa lucrezi la "negru" etc.... ci doar ca pentru cei ce cred ca scapa pentru ca nu au contract.... nu este chiar cum viseaza ei. Si iar evident ca daca se facea un contract sau macar se purtau discutii scrise era mult mai bine...

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    41

Implicit

oftopic: va spun sincer ca la un moment dat am obosit sa mai citesc comentariile, in special cele ale lui Mihai Teo, dar spre final nu am mai citit nimic pana la urma.

Mihai am un sfat pentru tine: e ok sa spui, eu nu cred ca se poate face nimic, parerea mea este ca pierzi mai multi bani pe avocat, cheltuieli de judecata, cheltuieli de mama masii... dar crede-ma nu e ok deloc sa ii spui omului ce sa faca sau ce nu faca, si mai ales sa ii spui asta dupa fiecare postare a cuiva, e obositor si pentru ceilalti. Nu are rost sa iti explic ca nu ai dreptate in vreo 10 puncte expuse pe la inceputul topicului, de multe ori ma gandesc mai repede inainte sa depun plangere la politie ca poate e vre-un copil inconstien in spatele contului si nu are rost sa ii stric viitorul, mai ales ca in unele cazuri se poate lasa cu dosar penal. Eu am fost la un pas de asta si respectivul a facut doar o sesizare online, nici macar plangere, astfel incat atunci cand am incercat sa rezolv problema nu putea nici macar sa retraga plangerea ca nu exista o plangere, asa ca soarta mea a fost pur si simplu decisa de un procuror care a decis ca nu era cazul de deschidere de dosar penal pentru ca pana la urma eu nu gresisem cu nimic, era doar o confuzie sa zicem.

MihaiTeo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd February 2018
    Locaţie
    Lyvov
    Vârstă
    32
    Posturi
    141
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Opinia mea are strictă legătură cu experiențele mele din trecut. Am luat câteva țepe, motiv pentru care ştiu că probabilitatea recuperării prejudiciului este una extrem de mică. Rişti şi câştigi sau rişti şi pierzi. Orice ar fi, capeți experiență. Am revenit cu un comentariu fiindcă remarc că cineva mi-a acordat cel de-al 739387393 calificativ negativ. Lesne de înțeles.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    41

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu cred ca era cazul sa revii si daca crezi ca eu nu am ce face decat sa dau reviewuri negative sau chiar si pozitive te inseli amarnic, mai ales in perioada asta cand sunt mai mult ofline, tocmai am coborat de pe casa pentru o mica pauza.

Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cipriano200 - TEPAR
    De catalinux19 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 39
    Ultimul Post: 15th August 2014, 07:43
  2. Tepar
    De onshop în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 20th January 2011, 16:08

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte