Credeti ca ar trebui luat in vedere si faptul ca in ultimele doua zile au aparut foarte multe comentarii de tip spam ?
Credeti ca ar trebui luat in vedere si faptul ca in ultimele doua zile au aparut foarte multe comentarii de tip spam ?
Asta e un semn bun: adica paginile respective rankeaza pe ceva ce ii atrage pe altii care spera sa nu fie protectie la spam.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Salut Adiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiii,
Ai 123 posturi pe seopedia, care se pare ca sunt pe topicurile din BAR, altfel nu inteleg cum poti posta o asemenea fraza.
1. Ce legatura are Yoast?
2. Ai incercat sa urci un articol? Cum?
3. Cine a crescut, articolul sau blogul?
4. Scaderea cui? A articolului?
Sorin, vezi ca lista e destul de ciudata. Diacriticele sunt motiv de penalizare?
Pai incearca o traducere. Eu nu am inteles topicul, iar tu ai inteles de ce a picat?
2 luni asteptare? Pentru ce?
Articolele tale sunt liste de link-uri? Asta e blogul tau la care faci seo cu yoast si care a cazut mai repede decat constantinopol?
Nu-mi spune ca despre un astfel de articol te vaiti![]()
Ultima modificare făcută de Tom; 23rd March 2015 la 22:37.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Si de ce nu ar fi?
Din zeci si sute de posturi pe bloguri proprii doar unele primesc comentarii spam (5 max 10%). De aici ideea ca "sunt selectate" pe expresii care sunt tentante pentru altii care folosesc minuni automate de selectie si postare.
Deci?
Mi se spunea 1nesco
Pluginul de SEO de la Yoast l-am folosit pentru analiza articolului din punct de vedere a unui cuvant cheie. Mai exact, am completat acele campuri pana cand indicatorul acela s-a facut verde iar mai apoi, am scris doua guest post-uri pe un blog generalist si un blog tot din aceeasi nisa. Acestea au fost singurele metode pe care le-am folosit pentru a ajuta articolul sa creasca putin in Google. Nu toate articolele sunt liste Tom, insa mai scriu si articole de genul 5 carti pentru .... pentru ca am observat ca atrag vizite si chiar aduc uneori cate un comision. Articolul este cel care a cazut si este un articol de aproximativ 2000 de cuvinte si este sub forma unei liste, ma rog.. titluri a unor carti despre care am si discutat cate putin, o fraza doua. De asemenea exista si ceva link-uri de afiliere in el insa acum le-am facut nofollow cu ajutorul unui plugin. Multumesc de rabdarea si atentia acordata.
Asa, si? Si spamul (de catre owner) tot asa se face. Se selecteaza articole "bune" si se promoveaza cu linkuri de calitate mai buna sau mai putin buna.
Nu stiu ce incerci sa faci, dar promovezi in mod continuu idei de genul: "directoarele sunt OK", "comentariile sunt OK", "diacriticile penalizeaza site-ul" etc. ceea ce nu cred ca e OK pentru cei care citesc.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Vorbim de lucruri diferite. Am inteles ca primeste spam pe anumite articole: "in ultimele doua zile au aparut foarte multe comentarii de tip spam". Ma gandesc ca nu le aproba.
Cum spuneam mai sus: primesc spam doar pe maxim 10% din articole sau pagini cu comentarii active. De ce doar pe ele?
Unde am zis ca sunt ok comentariile? Idem ca diacriticele sunt motiv de penalizare.
Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 24th March 2015 la 02:02.
Mi se spunea 1nesco
Comentarii cu linkuri nasoale catre acele pagini. Eu asta inteleg. Pentru diacritice citeste-ti ultimele postari. Scriu de pe telefon si nu pot face search.
Clara
Eu am inteles ca le primeste.
Asta se intampla atunci cand o anumita pagina devine tentanta pentru aplicatiile automate care sunt interesate de o anume expresie. Probabil cauta expresia respectiva si spera sa poata posta automat acolo. De asta zic ca e semn bun: a ajuns ok pe anumite expresii pe care le cauta altii.
Un exemplu de cautari la mine, via google webmaster: "powered by wordpress + article directory plugin" sau "additional articles from".
Diacriticele: daca initial a avut articole fara diacritice si apoi a trecut la text cu diacritice, e normal sa aiba scaderi de trafic. Asta nu inseamna penalizare.
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)