Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 21

Subiect: cumpărare de site-uri profitabile

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    OFF : cine poate aprecia corect potentialul? Eu care am muncit la site si credeam ca va ajunge departe spun ca are de nu se poate potential, cel ce da banii stie ca potentialul e in buzunarul lui.
    Eu ca si client il estimez.
    Potentialul sta in chestii concrete si statistici in mare parte nu in visele ridicole pe care le au cei ce fac siteuri si le vand dupa 2 luni cu 10 vizitatori pe zi si preturi din 4 cifre ca vezi dom'le are potential

Citat Postat în original de Vladimir-Adrian Vezi Post
    Eu zic că nu e chiar aşa, după 12 luni banii pot curge din ce în ce mai încet, ca să zic aşa, iar după 3-4 luni să nu mai curgă deloc, chiar dacă cumpărătorul chiar investeşte ceva muncă.
    Tocmai de asta nu cumperi un site la fel cum cumperi o pereche de papuci. Il analizezi inainte si daca nu te pricepi platesti pe cineva sa faca chestia asta pentru tine.

Pe când cel care a încasat banii poate investi acei bani în nişte domenii, conţinut web, site-uri, etc cu un profit bun.
    Pai in cazul asta de ce nu investesti tu direct pentru un profit bun sa nu mai suferi ca vanzatorul investeste banii mai inteligent?
    Ultima modificare făcută de RedHat; 8th January 2015 la 15:59.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de florea Vezi Post
    Rapsodia, tu ai 800 de site-uri . nu-mi vine sa cred, n-am auzit in viata mea asa ceva.. si ati oameni ai de se ocupa de ele?
    Nu am spus ca am 800 de site-uri de calitate, ci ca am 800 in total. Se ocupa toata familia de ele. Numar mare nu inseamna neaparat si mare calitate, dar am si cateva zeci de care sunt multumit.

după 12 luni banii pot curge din ce în ce mai încet, ca să zic aşa, iar după 3-4 luni să nu mai curgă deloc
    Pot lejer sa-ti dau cateva zeci de site-uri care daca nu cresc constant, nici nu scad. Daca nu faci prostii site-urile sunt ok - adica aduc cititorii inapoi dupa informatii, "teoretic" vei fi pe un trend ascendent. Daca e sa mergi dupa principiul ca orice poate merge prost - vezi cazul pretului la petrol - nu mai cumperi nimic, faci singur si esti 100% sigur.

Eu ca si client il estimez.
    Dar cine garantreaza ca estimarea ta este cea corecta? Am un site pe care ar fi trebuit sa-l vand cu 1,5 k = venit pe 10 luni, nu l-am dat, acum are 2 k. Nu zic ca nu se putea sa fie mai mic, dar uite ca evaluarea cumparatorului nu a fost cea exacta.
    Ultima modificare făcută de Rapsodia; 8th January 2015 la 19:37.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Nu trebuie sa garanteze nimeni. Daca nu ti se pare corecta nu il vinzi.

Vladimir-Adrian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    15th December 2014
    Locaţie
    Bucureşti
    Vârstă
    54
    Posturi
    143
    Putere Rep
    21

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Numar mare nu inseamna neaparat si mare calitate, dar am si cateva zeci de care sunt multumit.
    Mi le poţi spune şi mie? Aş vrea să mă uit şi eu pe ele.

Fium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    TIMISOARA
    Posturi
    556
    Putere Rep
    33

Implicit

Nu e indicat sa cumperi ceva despre care habar nu ai, ma refer la profilul site-ului. Site-ul nu e un spatiu comercial pe care il cumperi si a doua zi vine chiria. Nu te pricepi la programare si alte cele foarte bine, cunosc multe persoane care fac bani multi din site-uri, fara sa aibe cunostinte ,, tehnice''...Dar nu ai cum sa te arunci cu capul inainte intr-un domeniu, nisa de care nu stii nimic...Daca vrei sa faci bani. Ca in orice domeniu succesul merge mana in mana cu pasiunea, priceperea si placerea in a face acel ceva.

Castigul obtinut de cineva dintr-un site nu e o garantie pentru urmatorul proprietar. Un exemplu personal, am cumparat un site in urma cu circa 3 ani, trafic atunci 700 - 800 unici/ zi, fostul proprietar scotea din adsense pe atunci cativa zeci de euro, vreo 40 - 50. Am cumparat eu site-ul, am vandut un banner cu 400 lei/luna, contractul valabil si astazi in aceleasi conditii, desi traficul acum e undeva la 400 - 500 unici. La acest venit se mai adauga si altele, au fost luni cand treceam de 1500 lei.

Sfatul meu daca cumperi ceva analizeaza din perspectiva ta, ce poti imbunatati, vinde, etc. Si nu te baza pe calculul furnizat de vanzator, mai toate site-urile scoase la vanzare sunt descrise : ,, potential mare'', ,, nu l-am exploatat cat trebuie', ,, nu am timp"..Etc.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Am vandut multe siteuri, in principal pentru ca ma plictisesc repede de ele, dar si ca am avut perioade mai aglomerate in care chiar nu ma puteam ocupa de ele. Consider ca decat sa las un site care produce sa moara, mai bine il vand.

Pe ultimul l-am dat cu profitul pe 5-6 luni, desi sunt constient ca puteam obtine chiar si profitul pe 8 luni pe el.

Totusi, cand cumperi un site e ca si cum ai cumpara o masina. Nu stii clar cum merge, desi ii faci proba, si cel mai important: nu stii cat va mai merge.
    Cand cineva vinde o masina, o face ori pentru ca are nevoie de bani, ori ca nu mai este ok pentru el. La fel si cu siteurile.

alarma este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    10th August 2011
    Locaţie
    Tg Mures
    Posturi
    180
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Totusi, cand cumperi un site e ca si cum ai cumpara o masina. Nu stii clar cum merge, desi ii faci proba, si cel mai important: nu stii cat va mai merge.
    Cand cineva vinde o masina, o face ori pentru ca are nevoie de bani, ori ca nu mai este ok pentru el. La fel si cu siteurile.
    Asa este!

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Mi le poţi spune şi mie? Aş vrea să mă uit şi eu pe ele.
    Unul nou, kLumea, info
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

Implicit

O curiozitate.. de ce asa multe? de ce sa nu investesti in cateva si sa dai bani multi pe reinnoire?

wega77 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    48
    Posturi
    317
    Putere Rep
    24

Implicit

[QUOTE=edy12006;304033]

Totusi, cand cumperi un site e ca si cum ai cumpara o masina. /QUOTE]

Frumoasa comparatie si foarte adevarata Poti sa cumperi un site care are profit,intr-o saptamana sa moara(daca mai face google un update surpriza)

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 35
    Ultimul Post: 22nd April 2015, 22:42
  2. Micro site-urile mai sunt profitabile?
    De bogdy23 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 19th January 2014, 10:06
  3. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 2nd August 2012, 22:19
  4. Cumpar site-uri monetizabile si profitabile
    De iSKY în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 29th March 2012, 09:09
  5. Vand site anunturi vanzare-cumparare vouchere RABLA
    De Marius Morariu în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 15th January 2012, 15:45