Rapsodia, tu ai 800 de site-uri. nu-mi vine sa cred, n-am auzit in viata mea asa ceva.. si ati oameni ai de se ocupa de ele?
Rapsodia, tu ai 800 de site-uri. nu-mi vine sa cred, n-am auzit in viata mea asa ceva.. si ati oameni ai de se ocupa de ele?
Nu am spus ca am 800 de site-uri de calitate, ci ca am 800 in total. Se ocupa toata familia de ele. Numar mare nu inseamna neaparat si mare calitate, dar am si cateva zeci de care sunt multumit.
Pot lejer sa-ti dau cateva zeci de site-uri care daca nu cresc constant, nici nu scad. Daca nu faci prostii site-urile sunt ok - adica aduc cititorii inapoi dupa informatii, "teoretic" vei fi pe un trend ascendent. Daca e sa mergi dupa principiul ca orice poate merge prost - vezi cazul pretului la petrol - nu mai cumperi nimic, faci singur si esti 100% sigur.după 12 luni banii pot curge din ce în ce mai încet, ca să zic aşa, iar după 3-4 luni să nu mai curgă deloc
Dar cine garantreaza ca estimarea ta este cea corecta? Am un site pe care ar fi trebuit sa-l vand cu 1,5 k = venit pe 10 luni, nu l-am dat, acum are 2 k. Nu zic ca nu se putea sa fie mai mic, dar uite ca evaluarea cumparatorului nu a fost cea exacta.Eu ca si client il estimez.
Ultima modificare făcută de Rapsodia; 8th January 2015 la 19:37.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)