Citind acest subiect imi aduc aminte de cum eram eu in mediul online. Ma certam cu toti, ma credeam cel mai bun si credeam ca toti sunt impotriva mea.Apoi m-am maturizat si am inceput sa inchid gura si sa invat. Daca nu stiam ceva nu alergam sa deschid un subiect, cautam si iar cautam si daca nu gaseam ceva intrebam.
Doresc sa iti spun ca am fost si pe alte forumuri si este o mare diferenta intre seopedia si celelalte comunitati.Pe seopedia userii sunt mai etici, mai onesti, mai "oameni". In alta parte gasesti cocalari, smecheri, comunisti, teroristi etc. Nu ti-ai dori sa primesti bann pentru ca parerea ta era diferita de cea a moderatorului. Aici in schimb daca il contrazici pe krumel nu patesti nimic, este libera exprimare. Primesti negativ daca dai o informatie eronata, scrii prostii, aduci injurii. De ce? Pentru ca sunt multi care se cred buni si acestia trebuie inrositi.
Sfatul meu : inainte sa postezi gandeste-te de mai multe ori, daca nu stii intreaba in sectiunea potrivita si cand esti liber ia forumul la rumegat (fara sa invii mortii) si mareste-ti cunostintele seo. Pofta buna la citit![]()

Răspunde cu citat