Twigg, negativul ala l-ai primit aparent gratuit, nu contest. Nu sunt de acord nici cu ideea ca anumiti membrii cu reputatie buna (nu ma refer la culoarea sau numarul bulinutelor) nu pot da reputatii gratuite. O sa iti dau un sfat care foarte probabil o sa ma coste niste reputatii negative. Pe acest forum sunt atat oameni formidabili care au in frunte multe bulinute rosii, dar si oameni pe care nu poti da doi lei, ascunsi dupa niste bulinute verzi. Tot ce ar trebui sa faci tu e sa ignori atat reputatiile negative cat si pe cele pozitive primite si sa incerci sa oferi ceva pentru a putea primi, in schimb altceva. Nimic nu e gratuit.
Cand am intrat pe forumul asta am incercat sa ma fac util dand sfaturi intr-un domeniu in care marea majoritate are impresia ca il cunoaste, crezand ca tot ce e moral e si legal si invers. Am primit cateva reputati negative, absolut gratuite. Nu am cazut in capcana in care ai picat tu si nu am impartit palme in stanga sau in dreapta. Nici macar nu am aratat cu degetul. Am ignorat si am mers mai departe.
PS. Mai devreme a fost adus in discutie numele lui Robroy. In mesajul meu nu s-a avut intentia in a se face vreo referire la el. Fac mentiunea asta pentru a nu se interpreta.