Te apropii de 40 si asta e modalitatea ta de a te distra. Dragut, n-am ce zice :)
Versiune printabilă
Te apropii de 40 si asta e modalitatea ta de a te distra. Dragut, n-am ce zice :)
bun, am trimis mail la staff sa-mi stearga contul. Cu putin noroc - tot circul asta se termina foarte curand.
Pur si simplu n-a fost sa fie..
imagini, a fost o distractie de fix 20 de secunde, pe voi va tine de ani de zile..
mda, mi-a scapat..
Am cateva vorbe de incheiere:
as vrea sa imi cer scuze in primul rand celor care mi-au dat o sansa in aceste zile. Vina pentru tot acest circ imi apartine in totalitate. N-am avut intentia de a ajunge aici dar n-am lovit de prea multa ostilitate. Si nu merita. Sunt sigur ca printre voi sunt tipi foarte ok, profesionisti si cerebrali dar sunt cu siguranta si persoane care se plictisesc teribil. Asa e pe fiecare forum, asa e in mediul online. Important e ca la sfarsit, fiecare dintre noi sa realizam lucruri care raman in urma noastra. Eu sunt mandru de mine cu ce am realizat. Nu ma laud si nici nu trebuie sa ma credeti pe cuvant. Mi-ar placea sa stiu ca si voi ati realizat lucruri frumoase. La rautati stiu ca va pricepeti.
Acesta a fost ultimul meu post pe forum, indiferent ca mi se inchide sau nu contul. No hardfeelings.
Ramaneti cu bine.
" As vrea sa postez in marketplace dar nu sa-mi ofer serviciile ci sa pot ajunge la ale voastre. "
Eu intrebasem cu care coleg nu ai putut lua legatura pe pm/mess email. Nu e obligatoriu sa postezi acolo pt a lua legatura cu persoana care ofera ceva.
Vorbesti foarte urat colegule :) Noi aici ajutam colegii, nu ii catalogam. Bag sama ca ai gresit forumul :)