Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 48

Subiect: Intrebare offtopic

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Eu zic sa transpui experienta ta de pe acest forum intr-o situatie reala si ai sa vezi ce a mers rau.
    Chiar daca foarte putini din aceasta comunitate ne cunoastem si in afara forumului tot se actioneaza ca intr-un grup (mare)de prieteni. Intr-un grup de prieteni cand unul din membri spune ori face ceva care nu este pe placul celorlalti se trece cu vederea de cele mai multe ori, in schimb daca cineva din afara face ori spune ceva care nu este pe placul grupului va fi exclus. Nici nu trebuie sa faci ceva gresit, simplul fapt ca situatia respectiva nu este pe placul grupului te face dezagreabil, in fond suntem tot niste animale iar situatia ar fi caracterizata cel mai bine prin "spirit de turma".

Ca postezi ori ai opinii diferite fata de ceilalti nu iti aduce acele penalizari de care zici tu, penalizarile iti sunt aduse pe baza situatiei care am descris-o mai sus. Eu mi-am scris mereu opinia, fie ca era buna sau rea, am scris o gramada de prostii pe care, prea tarziu, dar le-am realizat si eu si uite-ma aici... si cu buline verzi.
    Majoritatea celor care se inregistreza sunt in situatia ta. Eu am avut cont inregistrat in 2007 - 2008 dar pentru ca mi-a fost deactivat pentru inactivitate am fost nevoit sa il inregistrez pe asta, in primele posturi pe contul asta am primit avertisment pentru ca am jignit un alt utilizator(deh, pasiunea) care interpretase unul din posturile mele. Dupa ce am primit avertisment si o traista de evaluari negative am scris un "tutorial" despre cum sa te inregistrezi in Paypal, daca nu ma insel, si gata... si sa nu crezi ca era mare lucru, toti stiau cum sa se inregistreze in Paypal doar ca simplul fapt ca am facut ceva pe placul lor m-a facut sa fiu oarecum agreabil.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Twigg Vezi Post
    Eu personal daca nu sunt de acord cu cineva - nu-l bag in seama sau incerc sa inteleg ce vrea omul, nu vad de ce l-as pedepsi. Se merge pe o conceptie gresita, cine are negativ - hai sa dam de pamant cu el.

Rapsodia - nu cersesc voturi pozitive, incearca sa fii echidistant si ai sa intelegi. Esti mai prieten cu roby decat cu mine
    1.E normal sa nu-l bagi in seama, pentru ca nu te intereseaza. Doar ca, daca toti suntem "nebagati in seama", comunitatea nu mai exista! Iar seopedia este o comunitate.

Asa ca, teoretic cand te intereseaza ce si cum se scrie pe forum, participi si ajuti cum poti. Sa-i spui unui user ca a gresit, fie si prin reputatie negativa/pozitiva, indica faptul ca "te implici".

2. Prietenia nu face reputatie. Sunt userul cu cea mai mare reputatie de pe forum, dar reputatia nu este primita de la "prieteni", pentru ca nu da nimeni reputatie doar ca "sa creasca".

Prietenia se "creeaza" prin ajutor (vezi punct 1) si nu prin reputatie impartita.

Eu sunt prieten cu cei de mai jos (verde)? Si nu-i suport pe cei cu rosu? Asta crezi tu?

Daca toti care primiti negative considerati ca exista o conspiratie, e vremea sa va maturizati.

3. Nu trebuie sa astepti sa ajungi pe verde, trebuie doar sa participi.

Think about it!

----------------

Ai luat cateva pozitive gratuite, asa ca ai grija ce si unde postezi, e pacat sa-i dezamagesti pe cei care au considerat ca meriti pozitiv.

----------------

Pentru cei care au aceeasi problema, un simplu ajutor intr-un topic general (cum am eu de ex "teste seo"), va trece pe verde, trebuie doar sa participati activ in comunitate.
    Ultima modificare făcută de Tom; 27th October 2014 la 22:14.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de Twigg Vezi Post
    Imi poate spune cineva daca va trece vreodata penalizarea ? Am stat pe bara sperand ca timpul, asemeni lui google, imi va da o sansa. As vrea sa postez in marketplace dar nu sa-mi ofer serviciile ci sa pot ajunge la ale voastre.

As aprecia un raspuns de la admini, nu de useri "spirituali".

multumesc pentru intelegere !
    Deci eu rar dau negativ (nu stiu daca am dat vreodata) dar matale colegule le cauti
    Ok, vrei sa ajungi la ofertele colegilor: Arata-mi un coleg care are o oferta si pe care nu il poti contacta pe pm/email sau messenger.
    De nu-mi arati... e clara
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

Observ ca vin in continuare reputatii negative deci hai sa lamurim lucrurile: am abordat gresit modul in care mi-am inceput activitatea pe forum, recunosc. M-ati taxat - este ok, am trecut peste socul initial. Am luat decizia de a nu mai posta pentru ca nu vreau sa intru in polemici cu nimeni din singurul motiv ca nu vreau sa demonstrez absolut nimic, nimanui. Nu la asta m-am asteptat cand m-am inscris pe forum, sa-mi iau suturi de fiecare data cand deschid gura. Ca am o abordare "diferita" fata de "comunitate" ? posibil, avem varste diferite, pregatiri diferite. Nu pot accepta, dupa mai mult de 10 ani de cand fac seo sa-mi fie frica de cei de 16 - 20 ani care au impresia ca stiu.
    Nu aveti nevoie de ajutorul meu dar va pot da un sfat: trebuie sa va loviti de situatii neprevazute si sa invatati singuri din greseli. Tutorialele, sfaturile (unele bine intentionate) din acest forum nu ar trebui puse in practica, nu faci seo dupa sfaturi, inveti singur, in timp. Eu citesc acest forum de cand a aparut dar n-am pus in practica nimic si nu vreau sa fiu interpretat gresit: citesti, analizezi, experimentezi - vezi unde ai gresit si refaci de la zero. Sfaturile sunt bune doar sa-ti formezi o idee insa rezultatele vin doar in timp si doar prin multa munca.
    Trebuie sa fii autodidact, din acest motiv au aparut minim 2 optimizatori la fiecare scara de bloc: citesc 3 sfaturi pe forum apoi ruineaza afacerile unor creduli, disperati ca afacerea lor e strict in mediul online. Asta e practic motivul pentru care vreau sa renunt, am cunoscut si cunosc zilnic oameni pacaliti de presupusi experti. Este o lume din care nu stiu daca vreau sa mai fac parte.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    33

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Este o lume din care nu stiu daca vreau sa mai fac parte.
    Vrei sau NU vrei, din lumea asta facem parte cu totii, si cei ce dau reputatii, si cei ce dau sfaturi, ba chiar si cei ce vand "pielea ursului din padure"! Trebuie sa inveti sa traiesti in colectivitate, altfel mai bine te faci pustnic. Daca atatia oameni ti-au scris aici inseamna ca vor sa te ajute, fie si cu acele negative. Daca ai sa lungesti discutia nu rezolvi nimic, daca te plangi nu rezolvi nimic, atata timp cat stai printre cei din forum, trebuie sa-i accepti asa cum sunt, cu bine si cu rele [ desi bunele si relele sunt evident subiective. Daca Tom s-a straduit sa scrie mult, inseamna ca a vrut sa te ajute, la fel ca si robyroy sau altii. Daca nu le pasa de tine, te ignorau!

nu faci seo dupa sfaturi, inveti singur, in timp
    Daca nu aplici sfaturile, inseamna ca te-au ajutat! Adica ai invatat "sa nu faci asa"! Cred ca mai util decat sa discutam depsre reputatii ar fi sa discutam despre SEO.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Acu ai negativ de la mine. Probabil primul pe care il dau.
    Chit ca nu suntem obligati sa dam detalii:
    1. Faza cu taxat. Ma gandesc ca pana acum nu te-am mai taxat. De regula dau pozitiv la colegii care sunt pe rosu ca doar doar isi revin
    2. Te intrebasem la care oferta din marketplace nu ai putut ajunge. Frumos e sa raspunzi la intrebari.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

0 out of 6 members found this post helpful.

Implicit

Atata rautate rar mi-a fost dat sa vad.
    1nesco - ori esti prost si n-ai inteles nimic - ori faci pe prostul asa cum fac si altii. Am spus clar ce vroiam sa postez in market, era suficient sa citesti pagina anterioara.

Din punctul meu de vedere nu avem nevoie unii de altii. Nu va obositi sa dati negativ, imi sterg eu contul. Sau rog un admin s-o faca in caz ca nu exista aceasta optiune. Ne pierdem timpul degeaba.

MariusS este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    22nd February 2014
    Posturi
    75
    Putere Rep
    24

Implicit

De ce e prost ? Ca te-a intrebat ceva logic ? De aia ? Are dreptate, nu e prost. Ii poti contacta pe toti si fara sa poti sa postezi in market. Jignesti aiurea si dai dovada ca aveai buline rosii pe drept.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de MariusS Vezi Post
    De ce e prost ? Ca te-a intrebat ceva logic ? De aia ? Are dreptate, nu e prost. Ii poti contacta pe toti si fara sa poti sa postezi in market. Jignesti aiurea si dai dovada ca aveai buline rosii pe drept.
    Asa patim daca vrem sa facem bine .. devenim prosti!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

@Twigg, deja te intreci cu gluma. Du-te tare. Ah, si daca esti din nou pe rosu, multumeste-mi mie.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. O intrebare
    De Pancu în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 1st January 2012, 17:05
  2. nick, sah si alte chestii offtopic
    De mike_ppc în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 7th December 2007, 09:54
  3. Offtopic despre domeniile lx.ro
    De teo30 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8