28th October 2014, 09:06
1 out of 1 members found this post helpful.
Este o lume din care nu stiu daca vreau sa mai fac parte.
Vrei sau NU vrei, din lumea asta facem parte cu totii, si cei ce dau reputatii, si cei ce dau sfaturi, ba chiar si cei ce vand "pielea ursului din padure"! Trebuie sa inveti sa traiesti in colectivitate, altfel mai bine te faci pustnic. Daca atatia oameni ti-au scris aici inseamna ca vor sa te ajute, fie si cu acele negative. Daca ai sa lungesti discutia nu rezolvi nimic, daca te plangi nu rezolvi nimic, atata timp cat stai printre cei din forum, trebuie sa-i accepti asa cum sunt, cu bine si cu rele [ desi bunele si relele sunt evident subiective. Daca Tom s-a straduit sa scrie mult, inseamna ca a vrut sa te ajute, la fel ca si robyroy sau altii. Daca nu le pasa de tine, te ignorau!
nu faci
seo dupa sfaturi, inveti singur, in timp
Daca nu aplici sfaturile, inseamna ca te-au ajutat! Adica ai invatat "sa nu faci asa"! Cred ca mai util decat sa discutam depsre reputatii ar fi sa discutam despre SEO.
28th October 2014, 15:38
1 out of 2 members found this post helpful.
Acu ai negativ de la mine. Probabil primul pe care il dau.
Chit ca nu suntem obligati sa dam detalii:
1. Faza cu taxat. Ma gandesc ca pana acum nu te-am mai taxat. De regula dau pozitiv la colegii care sunt pe rosu ca doar doar isi revin 
2. Te intrebasem la care oferta din marketplace nu ai putut ajunge. Frumos e sa raspunzi la intrebari.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
28th October 2014, 20:00
0 out of 6 members found this post helpful.
Atata rautate rar mi-a fost dat sa vad.
1nesco - ori esti prost si n-ai inteles nimic - ori faci pe prostul asa cum fac si altii. Am spus clar ce vroiam sa postez in market, era suficient sa citesti pagina anterioara.
Din punctul meu de vedere nu avem nevoie unii de altii. Nu va obositi sa dati negativ, imi sterg eu contul. Sau rog un admin s-o faca in caz ca nu exista aceasta optiune. Ne pierdem timpul degeaba.
28th October 2014, 20:25
De ce e prost ? Ca te-a intrebat ceva logic ? De aia ? Are dreptate, nu e prost. Ii poti contacta pe toti si fara sa poti sa postezi in market. Jignesti aiurea si dai dovada ca aveai buline rosii pe drept.
28th October 2014, 20:41
@Twigg, deja te intreci cu gluma. Du-te tare. Ah, si daca esti din nou pe rosu, multumeste-mi mie.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!