Citat Postat în original de WooolAdmin Vezi Post
De ceva timp am deschis un mic atelier de mobila la comanda, si ca ori ce dezvoltator care nu are un buget de lansare consistent, am zis ca cea mai buna modalitate de publicitate ar fii o pagina de net ...
Din cate vad, acum ca ma uit mai atent (initial ti-am spus cate ceva despre backlink-urile pe care le ai) site-ul tau are 19 pagini de categorii si 5 pagini principale.
Din cele 19 pagini, produse sunt doar 7 dintre care 5 in categoria "Dormitor", iar restul de categorii sunt goale.

Citat Postat în original de WooolAdmin Vezi Post
de vreo jumatete de an ma tot chinui sa o aduc pe primele pagini, dar se pare ca nu sunt prea bun
Cum ai incercat sa ajungi in primele pagini pe google.ro daca site-ul este gol, categoriile principale sunt goale cu o exceptie, iar produsele sunt prezente doar in pagina de portofoliu unde nici acolo nu prea merge nimic... pozele nu merg, ori sunt mutate, redenumite, sau puse intr-un folder gresit, iar pana si textele nu sunt corect scrise gramatical "Detali in privinta acestor produse in curand disponibile". Nu poti face seo la un astfel de site, cel putin nu pana cand nu este organizat si structurat cum trebuie, si asta nu tine foarte mult de seo.

Sfat: organizeaza-ti site-ul si dupa aia te poti gandi la seo si primele pagini din google sau ia-o de la inceput cu un site nou, simplu, care cred ca ar fi pe departe cea mai buna varianta.