Pai ...din ce afirmati voi ...@Puthre and @ Nichita chiar daca pun nofollow pe pagina de contact voi primi PR ceea ce nu este adevarat. Asta am inteles de la voi, daca am inteles gresit te rog sa reformulezi intrebarea.
Am sa va dau un exemplu cu un site de-al meu - voi sustineti ca degeaba redirectez eu PR catre anumite pagini si il interzic pe altele ca oricum acesta se va propaga uniform - eu va zic ca am avut un site care a luat PR8 pe index mergand pe structura categoriile au luat pr 7 iar posturile in sine pr 5. Paginile pe care le-am interzis nu au primit nimic. Asa procedez si acum, dirijez rankul unde vreu si restu interzic si nu primeste nimic.
Inca o data reformuleaza intrebarea ca sa-ti pot raspunde
Explica-mi tu de ce trebuie nofollow. - Pai daca site-ul tau are 100 de pagini interne toate cu dofollow si tu faci backlink moderat si pe pagini cu PR mediu spre mic, rrankului total care iti revine la update se imparte la 100. Daca ai numai 20 de pagini se imparte la 20, in prima varianta pr este mai mic, in varianta a doua pr este mai mare.
PR este matematic si se imparte ca atare
@Nichita - cred ca vorbim de lucruri diferite

Răspunde cu citat