@puthre si nichita - sunt de aacord ca nu suntem de acord dar in principiu spunem acelasi lucru.
Daca ceea ce spun eu este nedemonstrabil desi e testat adica intra intr-o statistica, cum puteti demonstra voi ca ceea ce afirmati voi este corect deoarece se incadreaza in aceleasi registru.
NU am discutat daca cerul este albastru si eu am venit si am zis ca e verde, am discutat despre ceva despre care nimeni nu poate emite o teorie 100% sigura, tocmai de aceea am zis ca vorbesc din experienta.
Eu l-am intrebat pe colegul care a ridicat intrebarea ce vrea sa obtina de la site, PR sau trafic, el a zis ca il intereseaza PR. Atunci cand pe cineva intereseaza PR tre sa umble la structura site-ului pentru a elimina constient din imparteala anumite pagini.
@SeoMox - te contrazic putin. Am obitnut PR3 pe un site care avea PR0 la indexarea anterioara, si la care am adus doar 7 backlink-uri externe, toate de pe bloguri cu PR 2, PR3 si PR 4.
Daca acele site-uri de pe care ai obtinut backlink aveau low OBL iar site-ul tau nu depasea la imparteala max 20 de pagini interne, atunci da este logic ce spui.
Pentru un PR3 iti trebuie 2 backlinkuri de PR4 with low OBL (max 3) si sa nu se imparta la mai mult de 20 intern. Poti testa ca sa vb pe certitudini.
@tymbark - eu am vorbit intodeauna de PR afisat, nu de cel ascus (pentru ca dupa parerea mea nu exista asa ceva).
OFF - Una peste alta, reteaua mea privata e gata si ma apuc de treaba, de aceea am postat in ultima perioada mai mult pentru ca am avut ceva timp liber.
Succes la toti!

Răspunde cu citat