Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 26 din 26

Subiect: Intrebare privind concurenta - ocazii si mercador

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Spuneti-mi primul produs care va vine in minte pentru care "okazii" este un brand reprezentativ.
    Oglinzi auto Si ale mele au fost la vanzare. Ciudat e ca scria pe ele nr de inmatriculare : B 48 TOM.

De mercador nu am auzit. Poate nu caut eu ce anunturi au ei

Repet, imi place discutia de brand, dar hai sa o mutam intr-un topic separat. E foarte utila, dar stricam topicul lui diasomie, destul de bun.

Mai e un baiat dator cu un tabel excel pentru un proiect online, alta discutie constructiva, care trebuie continuata.

Daca nu, stam si vb de site-uri de anunturi promovate in alte site-uri de anunturi, care defapt aduc un aport seo pentru un site de afiliere care concureaza cu un site de anunturi.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Exemplu practic pentru mine cum ajuta un BRAND ONLINE
    Un site de al meu a fost 3 ani pe prima pozitie la o cautare importanta, pe pagina respectiva oamenii gaseau exact ce aveau nevoie, la un moment dat am picat pe pozitia 3, si am constatat surprins ca numarul de click-uri ramasese aproximativ la fel, presupun ca oamenii recunosc brandul stiu ca acolo gasesc ceea ce vor, e adevarat ca a fost o scadere dar nesemnificativa.
    In pozitia 1 aveam 67% click-uri in poz 3 vreo 58%, iar cei ce urmaresc rata de click stiu foarte bine ca 50% rata de click este foarte bun si pentru pozitia 1
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

@tom
    Subiectul de brand merita un topic separat, dar raportat strict la Romania.

Vezi aici curiozitatea mea despre declarare brand la google.

@Dan
    Spuneti-mi primul produs care va vine in minte pentru care "okazii" este un brand reprezentativ.

Produse ieftine la pret corect. Ultima cautare, noaptea trecuta: iaurtiera, aparat de iaurt. Preturi mult mai mici fata de magazine.

@diasomie
    Vad ca nu amintesti nimic de comparatoarele de preturi. Densitate de cuvinte cheie ca la nebuni si totusi se mentin pe pozitii bune. Dar si pe ele le poti depasi.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

@1nesco - deci OKAZII nu e un brand reprezentativ pentru un produs ci pentru o categorie de preturi.
    Daca afirmi ca pentru tine e brand reprezentativ pentru iaurtiera, ori faci misto de mine ori nu ti-ai baut a 3-a cafea )))
    Trust, but verify.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

M-ai prins, cafea 2 inca
    Ca idee, pt mine okazii inseamna ieftin si bun, talcioc, piata de vechituri, produse fara noi fara tva si din pacate nu numai pt mine, asta in defavoarea magazinelor online pe care le promovez.
    Oricine poate incerca sa introduca in pagina combinatiile de ocazii/okazii si sa vada cum ii sare traficul.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

@ 1nesco: ultimele mele cautari comparative cu ocazii: aspirator dyson dc 24, pret magazin 15 mil, cu factura, garantie 5 ani, transport moca.
    Pret ocazii 15 mil, fara factura, fara garantie, 10% avans, vine in 3 saptamani, transport 50 ron, ............. atentie dau negative)))) Ti-am mai zis, cred ca nu stii sa cauti magazinele calumea

Ultimul produs cumparat, o moara de macinat cereale (huruiala), pt tata acasa. 4 mil pret platit pe ocazii, 3.5 mil pret in magazin (tva inclus). Am dat 4 pt ca omu o avea, in magazin asteptam 3 saptamani (pana o aduce importatorul = tipic romanesc = definitia la "in stoc")

iti mai dau exemple?

Ocazii e pt bisnitari, tepari si hoti dar bineinteles mai sunt si destui care inca nu s-au prins. Depinde totusi si ce cumperi. Site-urile de anunturi o sa distruga ocazii, pentru ca: ocazii nu sunt, licitatiile nu au sens, iar restul sunt doar anunturi.

Ca sa nu mai vb de tipul de oameni de acolo. Daca vreau sa cumpar ceva, ma pun sa licitez pt un bec Doar e comisionul mai mic.

A, si o faza haioasa: il intreb pe unu de un nr de telefon gold. Omu avea afisat 07xx. si nr, si intreb: xx e 6 sau 7? Ocazii imi blocheaza contul 1 sapt, pentru incalcarea politicii. Le-am dat mail, i-am facut cu ou si otet, imi raspundeau robotii. Deci unde naiba e brandul?

Si multe altele. Dar iar stricam topicul.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. intrebare privind politica google adwords
    De Cipiot în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 11th November 2011, 10:37
  2. Tu cum influentezi concurenta?
    De Dan în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 4th October 2011, 00:21
  3. Vand domenii: horoscop, parfumuri, ocazii, pantofi
    De Serban Cristian în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 23rd June 2011, 18:51
  4. intrebare privind sensul linkurilor interne ale site-ului
    De diasomie în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 15th October 2010, 18:24
  5. Intrebare privind structura fisierelor
    De bilygates în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th August 2007, 22:31

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •