Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
4. daca stiu brandul, vor alege brandul. asta nu inseamna ca brandul ofera satisfactie tot timpul
5. exceptiile (cum e exemplul lui Dan) nu sint intotdeauna cele definitorii, depinde de punctul 4.
6. brandurile sint intotdeauna un competitor puternic, chiar daca site-urile specializate ajung sa ofere servicii de calitate.
Cel putin asta e parerea mea. Nu poti generaliza, poti doar face speculatii care apoi trebuiesc confirmate sau infirmate.
Recunosc, am fost convins ca respectivele cautari la care se referea diasomie sunt pentru ceva produs specializat ce vinde el.

Cat despre Brand - Okazii este un brand in cu totul alta nisa decat toate exceptiile pe care le vinde. El prezinta incredere ca site de anunturi si licitatii, nu prezinta incredere privind calitatea produsului vandut prin platforma oferita.
Orice om care vrea sa cumpere un produs (fie el adidasi sau ace, teste, whatever) alege intre a cumpara de la bisnitari sau din magazin. De aceea, in cazul asta, okazii sau mercador nu pot fi considerate branduri.

Referitor strict la produsul pe care intentioneaza diasomie sa il vanda, el in sine este o exceptie.
Spuneti-mi primul produs care va vine in minte pentru care "okazii" este un brand reprezentativ.