Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 26

Subiect: Intrebare privind concurenta - ocazii si mercador

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Question Intrebare privind concurenta - ocazii si mercador

Salut.
    Pe mai multe nise de afiliere gasesc pe primele pozitii ( 1, 2) clasate
    mercador . ro / ...... ( site de anunturi )
    ocazii . ro /... cu pagini interne
    chiar si facebook

Cautari pe nisele respective sunt app 900-1500.

Sunt sau nu mercador si ocazii concurenti de temut? Aveti ceva experienta cu ei?

Ma gandesc ca in trecut cu bizoo m-am batut destul de greu pentru o nisa. Nu-s expert si la nivelul meu mi-a cam pus probleme.

Multumesc
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

nu, se sar usor, cu bizoo am avut si eu o experienta de gen, dar nu pot sa zic ca am transpirat serios.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Merci,
    Pe mine m-a tinut bizoo in sah cam 2 ani . Eram cand eu , cand el pe o pozitie vanata. Acum a coborat in josul paginii. Probabil tot ajutor de la google dupa updateuri.

tolby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th November 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    43
    Putere Rep
    28

Implicit

Mercador.ro ,tocmai.ro si okazii.ro nu cred ca se bazeaza asa de mult pe seo . In spatele acestor site-uri stau companii mari care baga mii de euro in promovare platita ca sa isi faca branding,asa ca nu cred ca daca ati in fata lor din punct de vedere seo o sa aveti mai mult succes.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de tolby Vezi Post
    Mercador.ro ,tocmai.ro si okazii.ro nu cred ca se bazeaza asa de mult pe seo . In spatele acestor site-uri stau companii mari care baga mii de euro in promovare platita ca sa isi faca branding,asa ca nu cred ca daca ati in fata lor din punct de vedere seo o sa aveti mai mult succes.
    Diasomie cere parerea membrilor pt un site de afiliere!!!!!

Tu vb de brand si succes? Succes in ce? Un brand in afiliere? Cred ca ai gresit topicul.

Iar daca raspunsul tau era on-topic, tot nu are logica. Daca mercador e brand, se presupune ca vizitatorii intra direct pe "brand", nu mai cauta in google! Bineinteles ca nu se intampla!

Nu cred ca se poate construi un brand in online in Romania, pe nisa mercador, tocmai sau ocazii. Ocazii a fost de ex un site de licitatii, a devenit unul de second hand, chinezarii ieftine, fake-uri si locul unde vinzi produse fara acte. Nu vad brandul? Tu cand zici ocazii te gandesti la....?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

tepe si falsuri

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Nu cred ca se poate construi un brand in online in Romania, pe nisa mercador, tocmai sau ocazii. Ocazii a fost de ex un site de licitatii, a devenit unul de second hand, chinezarii ieftine, fake-uri si locul unde vinzi produse fara acte. Nu vad brandul? Tu cand zici ocazii te gandesti la....?
    Te contrazic la okazii
    Pe categorii ii poti depasi cu ceva munca.
    Problema e ca am gasit cautari mari pe "nume produs" + ocazii/okazii.
    Sunt multe produse care la magazin sunt prea scumpicele, asa ca e ok sa le iei de pe okazii.ro.
    Inclusiv eu m-am obisnuit sa caut asa, la componente electronice. Desi multe produse sunt si in magazine pe domeniu propriu, magazinul le vinde si pe okazii direct sau prin alte persoane, evident fara tva.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    53
    Posturi
    622
    Putere Rep
    40

Implicit

@diasomie:

Intrebarea din primul post nu este prea clara...
    Daca sunt concurenti intre ei? Da, intr-o oarecare masura, insa mercador e site de anunturi (su postare gratuita si cu vizualizare directa a datelor de contact a celui care a publicat anuntul) pe cand okazii este site de licitatii (cu plata la vanzare a unui comision din partea celui care a postat oferta, iar datele de contact ale ofertantului devin vizibile doar celui care castiga licitatia).
    Daca sunt concurenti cu cei care au un site bazat pe afiliere de produse? Nu cred ca sunt concurenti directi cu astfel de site-uri, insa nu vad nicio problema ca cei ce detin site-uri de afiliere sa-si promoveze site-ul pe site-uri de anunturi, care daca se claseaza bine in SERP pentru termenii specifici afilierii respective nu pot decat sa aduca un plus de vizitatori unui site de afiliere promovat astfel (prin anunturi publicitare gratuite).
    Ceva experienta cu ei? Da, pe okazii am facut cateva zeci de tranzactii ca si cumparator. Majoritatea produselor cumparate au fost ok, iar procentul de tepari a fost foarte mic. In afara de un ceas care avea coronita (rotita cu care se intoarce) schimbata fata de cea din poza si de o chinezarie de tableta din prima generatie bazata pe android care a fost foarte prost realizata tehnic (dar asta nu era vina vanzatorului), pot spune ca am cumparat niste tablouri foarte frumoase de pe okazii si de care sunt foarte multumit. Despre mercador stiu ca este un site de anunturi relativ nou (cca 3 ani), promovat atat prin seo cat si prin fb si prin concursuri cu premii dar si prin reclame la tv, si care a devenit unul dintre cele mai cunoscute site-uri de anunturi (#2, dupa tocmai, tinand cont de alexa).
    Concluzia e ca poti concura cu ei in SERP, insa poti folosi site-urile de anunturi in avantajul tau. Succes!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

2 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

C_N_M, esti magnific! WOW

"Daca sunt concurenti intre ei?", a scris cumva diasomie in chineza?

Citat Postat în original de c_n_m Vezi Post
    @diasomie:

Nu cred ca sunt concurenti directi cu astfel de site-uri, insa nu vad nicio problema ca cei ce detin site-uri de afiliere sa-si promoveze site-ul pe site-uri de anunturi, care daca se claseaza bine in SERP pentru termenii specifici afilierii respective nu pot decat sa aduca un plus de vizitatori unui site de afiliere promovat astfel (prin anunturi publicitare gratuite).
    Superb raspunsul la intrebarea: "Sunt sau nu mercador si ocazii concurenti de temut?"

Si te-ai apucat sa ne povestesti cum iti cumparai tu tablouri........... SUPERB!

Saracu diasomie, vrea si el un site de afiliere, care sa concureze cu paginile interioare ale unor portaluri si discutam de tablouri si "insa nu vad nicio problema ca cei ce detin site-uri de afiliere sa-si promoveze site-ul pe site-uri de anunturi,". Mi se mare magnific!

P.S. C_N_M, tu esti ambasador? Daca tu esti ambasador pe forum, ori ai pile, ori fumeaza Dan prea mult
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Poate nu am fost clar si reformulez, ca sa nu mai existe dubii:
    ( ORICUM M-AM LAMURIT, au fost persoane care mi-au raspuns sugestiv si va multumesc)

de expemplu vreau sa cumpar domeniul
    adidasirosii.ro cu 1200 cautari pe luna ( E DOR EXEMPLU, nu e realitate)

domeniul e liber si cand caut adidasi rosii pe google apare pe google concurentii in ordinea:

1) mercador*ro/anunturi/vand-adidasi-rosii-324.html
    2) facebook*com/magazinuldeadidasi
    3) okazii*ro/vand_adidasi_rosii_id548

Banui ca e mai clara intrebarea acum: peste astfel de concurenti se trece usor cu un site de afiliere? Intreb asa pentru ca o pagina "umila" gen bizoo*ro/ace acupunctura..., fara backlinkuri directe m-a tinut in sah cam 2 ani pana am depasit-o. Timp in care am muncit destul cu articole si linkuri pentru siturile mele ca sa o depasesc. Pentru mine este evident ca a beneficiat de autoritatea generala a domeniului bizoo.

Oricum, se poate inchide topicul, daca doresc moderatorii
    Ultima modificare făcută de diasomie; 3rd August 2012 la 11:35.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. intrebare privind politica google adwords
    De Cipiot în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 11th November 2011, 11:37
  2. Tu cum influentezi concurenta?
    De Dan în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 4th October 2011, 01:21
  3. Vand domenii: horoscop, parfumuri, ocazii, pantofi
    De Serban Cristian în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 23rd June 2011, 19:51
  4. intrebare privind sensul linkurilor interne ale site-ului
    De diasomie în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 15th October 2010, 19:24
  5. Intrebare privind structura fisierelor
    De bilygates în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th August 2007, 23:31

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •