2nd August 2012, 20:10
1 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
tolby
Mercador.ro ,tocmai.ro si okazii.ro nu cred ca se bazeaza asa de mult pe
seo . In spatele acestor site-uri stau companii mari care baga mii de euro in promovare platita ca sa isi faca branding,asa ca nu cred ca daca ati in fata lor din punct de vedere
seo o sa aveti mai mult succes.
Diasomie cere parerea membrilor pt un site de afiliere!!!!!
Tu vb de brand si succes? Succes in ce? Un brand in afiliere? Cred ca ai gresit topicul.
Iar daca raspunsul tau era on-topic, tot nu are logica. Daca mercador e brand, se presupune ca vizitatorii intra direct pe "brand", nu mai cauta in google! Bineinteles ca nu se intampla!
Nu cred ca se poate construi un brand in online in Romania, pe nisa mercador, tocmai sau ocazii. Ocazii a fost de ex un site de licitatii, a devenit unul de second hand, chinezarii ieftine, fake-uri si locul unde vinzi produse fara acte. Nu vad brandul? Tu cand zici ocazii te gandesti la....?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
3rd August 2012, 10:56
2 out of 5 members found this post helpful.
C_N_M, esti magnific! WOW
"Daca sunt concurenti intre ei?", a scris cumva diasomie in chineza?

Postat în original de
c_n_m
@diasomie:
Nu cred ca sunt concurenti directi cu astfel de site-uri, insa nu vad nicio problema ca cei ce detin site-uri de afiliere sa-si promoveze site-ul pe site-uri de anunturi, care daca se claseaza bine in
SERP pentru termenii specifici afilierii respective nu pot decat sa aduca un plus de vizitatori unui site de afiliere promovat astfel (prin anunturi publicitare gratuite).
Superb raspunsul la intrebarea: "Sunt sau nu mercador si ocazii concurenti de temut?"
Si te-ai apucat sa ne povestesti cum iti cumparai tu tablouri........... SUPERB!
Saracu diasomie, vrea si el un site de afiliere, care sa concureze cu paginile interioare ale unor portaluri si discutam de tablouri si "insa nu vad nicio problema ca cei ce detin site-uri de afiliere sa-si promoveze site-ul pe site-uri de anunturi,". Mi se mare magnific!
P.S. C_N_M, tu esti ambasador? Daca tu esti ambasador pe forum, ori ai pile, ori fumeaza Dan prea mult
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.