Google ia in considerare si viteza continutului incarcat de pe alt domeniu?
Exemplu : Un banner dintr-o retea publicitara , o imagine, analytics, un fisier flash de pe un alt site?
Multumesc
Google ia in considerare si viteza continutului incarcat de pe alt domeniu?
Exemplu : Un banner dintr-o retea publicitara , o imagine, analytics, un fisier flash de pe un alt site?
Multumesc
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
interesanta intrebare, eu unul cred ca da.
Un exemplu valabil este pentru jQuery-ul care este gazduit la Google sa zicem... se pune in calcul la incarcarea paginii, chiar daca se incarca mai repede ca cel de pe serverul unde ai site-ul.
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happenµ
Ascult muzica de club la petreceri cu deejay.
Tind sa cred ca da.Din cate stiu,masoara full page download (ceea ce include si resurse externe)
Masoara timpul de la prima cerere pana la incarcarea ultimului bit, si eu am avut mari probleme la viteza de incarcare cu js si codurile incarcate de la terti, suprinzator una dintre cele mai mari probleme o am cu ce este de la facebook
Ar fi preferabil sa incarci ultimele fisierele de la terti
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
iframe-ul de la facebook se incarca greu la majoritatea site-urilor. Google ia in considerare toate elementele care se incarca intr-o pagina, fie ca sunt video-uri, scripturi, imagini, iframe-uri sau alte lucruri care "ingreuneaza" o pagina.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Este clar ca conteaza timpul de incarcare al unei pagini, scriptu de la facebook sau google+ se simte la incarcarea unei pagini.
Studiu de caz pentru un magazin online
Un raspuns de la Matt.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
gasiti aici Breaking The Speed Limit: Faster Sites Win! - SMX Advanced 2012 un articol destul de interesant despre viteza de incarcare a unui site si impactul acesteia asupra utilizatorilor
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)