<div class='quotetop'>QUOTE(too_night &#064; Dec 7 2005, 10&#58;25 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>

@miromulus,
- m-am pierdut in geometria gandirii spatiale imaginare a primului tau paragraf&#33;
pe cuvant, am repetat de cateva ori dar tot nu am inteles ...;
- a 2a buba cu link-urile: de ce devine greu pt.vizitatori sa selecteze link-ul?
nu te trezesti cu mouse-ul pe alt link datorita efectului, serios; chiar ramane pe link-ul pe care te-ai pus; incearca din nou.
Multumesc si sarutari de maini doamnei&#33;

miromulus, data viitoare poate putin SEO?

p.s. mai vreau.
[/QUOTE]

Scuze, oboseala. Ce vroiam sa spun, mai concis acum:

1. nici poza nici titlul nu sunt aliniate cu nimic. Nici un alt element din site nu pare a vea legatura cu ele
2. mergi cu mouse-ul pe: consultanta-ohsas-18001. Daca lasi mouse-ul jos pe partea stanga, incercand sa treci la consultana HACCP te trezesti pe sisteme integrate. Evident ca poti evita situatia dar inseamna "las&#39; ca merge si asa"
3. ar mai fi ceva mici erori grafice, dar mai putin importante, gen vizibilitatea slaba a textului, utilizarea prea des a alinierii centrale, dar si lucruri bune (logo-ul imi place in mod deosebit

Nu neaparat SEO: Vad ca incerci sa creezi un brand (QM consulting). Ar fi o idee sa-i pui numele in titlu

SEO: ce as mai putea spune dupa krumel?