<div class='quotetop'>QUOTE(too_night @ Dec 7 2005, 10:25 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
@miromulus,
- m-am pierdut in geometria gandirii spatiale imaginare a primului tau paragraf!
pe cuvant, am repetat de cateva ori dar tot nu am inteles ...;
- a 2a buba cu link-urile: de ce devine greu pt.vizitatori sa selecteze link-ul?
nu te trezesti cu mouse-ul pe alt link datorita efectului, serios; chiar ramane pe link-ul pe care te-ai pus; incearca din nou.
Multumesc si sarutari de maini doamnei!![]()
miromulus, data viitoare poate putin SEO?
p.s. mai vreau.
[/QUOTE]
Scuze, oboseala. Ce vroiam sa spun, mai concis acum:
1. nici poza nici titlul nu sunt aliniate cu nimic. Nici un alt element din site nu pare a vea legatura cu ele
2. mergi cu mouse-ul pe: consultanta-ohsas-18001. Daca lasi mouse-ul jos pe partea stanga, incercand sa treci la consultana HACCP te trezesti pe sisteme integrate. Evident ca poti evita situatia dar inseamna "las' ca merge si asa"
3. ar mai fi ceva mici erori grafice, dar mai putin importante, gen vizibilitatea slaba a textului, utilizarea prea des a alinierii centrale, dar si lucruri bune (logo-ul imi place in mod deosebit
Nu neaparat SEO: Vad ca incerci sa creezi un brand (QM consulting). Ar fi o idee sa-i pui numele in titlu
SEO: ce as mai putea spune dupa krumel?![]()

Răspunde cu citat