http://www.consultanta-certificare.ro/ ,
nu stiu acum ceva concret sa intreb, cer sfaturi; ce va vine, asta e ideea: bune, rele, cum or fi; de fapt mai rele, ca bune daca sunt, sunt...
Mihai.
http://www.consultanta-certificare.ro/ ,
nu stiu acum ceva concret sa intreb, cer sfaturi; ce va vine, asta e ideea: bune, rele, cum or fi; de fapt mai rele, ca bune daca sunt, sunt...
Mihai.
Site-ul e facut simplu, curat, exact ce-i trebuie unui site juridic. Bravo.
Un mic sfat totusi:
1.Pt rezolutii mai mari de 1024*768 ( adica pentru 25% din vizitatori ), in partea de jos a paginii se prelungeste umbra de pe margini si se vede urat. Poti sa rezolvi repede probleme introducand un nou div special pentru continut ceva de genul <div id="alinierecentru"><div id="umbra+continut">.....
2. La meniul de sus poti folosi un font mai mare si ar fi mai frumos daca le-ai face cu a:hover tip block.
Boingeanu Ben
Multumesc.![]()
Sincer, nu-mi prea dau seama cum vine la peste 1024*768, ca eu nu pot peste;o sa ma uit la alt monitor..
Nici tip block nu'sh cu ce se mananca, asa ca o sa-mi bag nasul sa vad...
p.s. ma gandeam sa fac altul, ca urmare a unui mesaj primit dimineata la 4.31 AM:
"ba ai un site de tot **tul si mai faci si gura ca altii fac spam..."![]()
Nu iti bate capul..momentan cautarile se fac dupa texte si nu dupa design.
Iar oftica unora nu merita luata in seama.
![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Ei, iti dai seama ca am glumit cu schimbatul si cu a baga in seama "baeti de cart'er" cu spam in creier...![]()
O sugestie ar fi sa folosesti o un font-size mai mare si un line-height un pic mai mare pentru imbunatatirea readabilityului.
In rest ce sa zic, iti doresc succes cu initiativa asta. Oricum e o chestie cu bataie pe termen lung, deoarece in ro prea putina lume este interesata de certificarea ISO iar dintre cei care sunt interesati multi o fac nu pentru avantajele ce le ofera aceasta certificare ci pentru ca asa "se cere"(pentru a participa la anumite licitatii de ex)
Altfel, la partea de continut, ai putea sa faci adauga sectiunea "studiu de caz", ai putea incerca sa faci niste interviuri cu firme/persoane ce ofera consultanta, o lista cu ce cursuri se pot urma in domeniul managementului calitatii, o categorie de linkuri utile etc.
Sunt curios sa vad cat interes va prezenta siteul asta. Succes si sa ne ti la curent.
Cu fontul, nici prea desirat n-as vrea sa il fac...
E o chestie cu bataie pe termen mai lung sau mai scurt, nici eu nu stiu exact; piata, o cunosc destul de bine.
Referitor la cei interesati, conteaza mai mult ca sunt; motivele pentru care sunt interesati conteaza mai putin (asa este, majoritatea o fac pt.ca "se cere", cel putin acum...).
La continut, o sa tot am de lucru; deocamdata are o saptamana; si cred ca e mai bine sa fie adaugat incet-incet, nu tot odata.
Asta-i block-ul de care vo]Postat în original de ben @ Apr 10 2006, 09:43 AM) [post=13193
2. La meniul de sus poti folosi un font mai mare si ar fi mai frumos daca le-ai face cu a:hover tip block.
[/QUOTE]
Asta-i block-ul de care vorbeai?
(cum e acum, adica...)
Da, ai inteles foarte bine. Acuma ramane sa maresti si font-urile.![]()
Boingeanu Ben
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)