- nu am robots.txt, n-am stiut sa fac fiserul; deocamdata;
- nu o sa spun ca nu conteaza ca nu e valid; m-am straduit de pe la 20 si am ajuns la ..6 parca; aici m-am oprit
- cuvantul ISO, din pacate, cam trebuie sa il las pt.ca rezultatele sunt pe ISO combinat cu ceva: consultanta, certificare (cautari de baza am vazut);
- link-urile au ramas de la site-ul vechi; au fost puse la vremea lor ca si conditie de inscriere intr-un anume director; de ex.adresa . ro este indexata tare pe domeniu asta si are rezultate in prima pagina pe multe cautari; credeam ca daca linkurile nu's in prima pagina nu dauneaza grav sanatatii; daca asa e, o sa le scot (mai putin adresa ca n-am incotro); de preferat sa le scot?
- sitemap exista, dar nu e vizibil pt.vizitatori; conteaza sa fie vazut si cu link in prima pagina odata ce a fost submisa?
- in ce fel conteaza meta-ul pt.autor?
- care paranteze explicative din titluri?
- "Incearca pe prima pagina sa bagi ceva text cu relevanta prin care sa explicti ceea ce faceti prin cuvinte cheie cu relevanta pentru site."
parca nu m-as apuca sa modific home in sensul de marit, lungit, latit; sau in ce sens ai spus asta? in textul ala care e, am pus cat am putut; si vreo 2-3 ALT-uri. se mai poate putin cred;

@miromulus,
- m-am pierdut in geometria gandirii spatiale imaginare a primului tau paragraf!
pe cuvant, am repetat de cateva ori dar tot nu am inteles ...;
- a 2a buba cu link-urile: de ce devine greu pt.vizitatori sa selecteze link-ul?
nu te trezesti cu mouse-ul pe alt link datorita efectului, serios; chiar ramane pe link-ul pe care te-ai pus; incearca din nou.

Multumesc si sarutari de maini doamnei!

miromulus, data viitoare poate putin SEO?

p.s. mai vreau.