Parerea mea, de navigator pe internet:
- ai 2 silde-uri care se rotesc, chestia asta poate deveni obositoare la un moment dat, nu mai poti sa le urmaresti pe amandoua in acelasi timp;
- incearca pe cat posibil sa restrangi toate informatiile importante de pagina principala pe o singura pagina, ca sa nu mai fie nevoie sa dai scroll in jos;
- categorii produse si promotii ar trebui sa fie undeva sus, vizibile imediat, in primele secunde de cum ai intrat pe site;
- daca ai multe info pe care vrei sa le afisezi pe pagina principala, incearca sa le pui pe 2 sidebaruri;
- incearca sa organizezi mai bine meniul de sus, ceva de genul sa grupezi categoriile: (produse, comenzi, plata si livrare) un calup, (despre, contact, blog), alt calup,
dpmdv "cosul meu" nu prea isi are loc in meniul de sus;
- pune un link pe "Cele mai noi produse ChocoJoy.ro", am vrut sa dau click acolo, ma asteptam sa ma duca la pagina de produse

- sunt unele probleme cu diacritice - am intrat pe un produs si imi afiseaza patratele in descriere (Chrome/WinXP).
Cam astea ar fi... Cum am mai zis, este o opinie probabil destul de subiectiva, cam cum m-as astepta sa arate un site ca sa imi pastreze interesul si sa nu renunt la el pentru ca nu gasesc ceea ce caut.