Citat Postat în original de clawbc Vezi Post
Parerea mea, de navigator pe internet:

- ai 2 silde-uri care se rotesc, chestia asta poate deveni obositoare la un moment dat, nu mai poti sa le urmaresti pe amandoua in acelasi timp;
- incearca pe cat posibil sa restrangi toate informatiile importante de pagina principala pe o singura pagina, ca sa nu mai fie nevoie sa dai scroll in jos;
- categorii produse si promotii ar trebui sa fie undeva sus, vizibile imediat, in primele secunde de cum ai intrat pe site;
- daca ai multe info pe care vrei sa le afisezi pe pagina principala, incearca sa le pui pe 2 sidebaruri;
- incearca sa organizezi mai bine meniul de sus, ceva de genul sa grupezi categoriile: (produse, comenzi, plata si livrare) un calup, (despre, contact, blog), alt calup,
dpmdv "cosul meu" nu prea isi are loc in meniul de sus;
- pune un link pe "Cele mai noi produse ChocoJoy.ro", am vrut sa dau click acolo, ma asteptam sa ma duca la pagina de produse
- sunt unele probleme cu diacritice - am intrat pe un produs si imi afiseaza patratele in descriere (Chrome/WinXP).

Cam astea ar fi... Cum am mai zis, este o opinie probabil destul de subiectiva, cam cum m-as astepta sa arate un site ca sa imi pastreze interesul si sa nu renunt la el pentru ca nu gasesc ceea ce caut.
Multumesc pentru opinii si sugestii, sunt plauzibile, le iau in considerare!

Oricum cel mai bine e sa te pui in locul utilizatorului si asta doresc sa fac si eu, sa fac siteul cat mai accesibil cu putinta, oricum sunt inca la inceput cu proiectul asta.