Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
Stii ca in poza e o actrita mai aparte, nu ?
NU am facut inca cunostiinta , tot ce-i posibil sa fie mai aparte...

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
Alt feedback:

Sectiunea de FundRaising, completeaza sau scoate din meniul prinipal (P.S chiar sunt curios despre ce este vorba)
Plata si livrare- nu gasesc nimic, face un redirect la cos
Neaparat rezolvat problema ca si imaginea sa trimita catre produs, e foarte enervant.

Design-ul mie-mi place, cu exceptia logo-ului. De asemenea, simt nevoia sa am un buton cu categorii in meniul principal.
Zilele astea termin si Fundraising-ul, e un nou concept marca proprie.
Plata si livrarea - iti apare continutul numai dupa ce bagi produse in cos, nu stiu daca e bine, mai a lucrez la modul
Cu imaginea sper sa o rezolv, nu stiu inca cum dar ma dumiresc
Bag si buton cu categorii, tot asa, nu stiu cum, trebuie umblat prin cod ceea ce detest

Multumesc pentru feedback, foarte util.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Olivian Breda Vezi Post
Salut,

În locul tău aș face redesign, sunt multe lucruri de îmbunătățit la design. Nu e OK să ai texte în engleză. Brandurile au logo-uri pe fundaluri diferite, ar fi OK să ai logo-uri pe același fundal. Ai abonare la email prin Feedburner, sugerez MailChimp RSS-to-Email. ANPC sunt partenerii voștri? Știi că e obligatoriu să fii înregistrat la dataprotection.ro și să incluzi informații despre asta în politica de confidențialitate, și termeni și condiții care ție îți lipsesc?
Multumesc pentru sugestii, mai am putin si traduc tot modulul din engleza, bradurile sunt provizorii, or sa apara mult diferit, am depus la Protectia Datelor Personale si astept inregistrarea, termenii si conditiile sunt in lucru acum.